Junajted se trgnuo i naneo prvi poraz "Stršljenovima", Matić pocrveneo!

Autor: Nikola Miloradović
subota 15.09.2018.
20:25
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Mančester junajteda uspeli su da slave u petom kolu Premijer lige, na gostovanju ekipi Votforda.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Izabranici Havija Grasije su u prva četiri kola ostvarili isto toliko trijumfa, oružje je pred "Stršljenovima" položio i Totenhem.

Ipak, Junajted je pokazao da izlazi iz krize, pa je danas na "Vikaridž roudu" naneo prvi poraz domaćinu u sezoni, do trećeg trijumfa Murinjovi puleni stigli su pobedom od 1:2 (0:2).


Igrao se 17. minut, kada su domaći fudbaleri bili jako blizu gola, tačnije Troj Dini je odlično šutirao sa ivice kaznenog prostora, lopta je išla pod prečku, ali je David De Hea maestralno intervenisao.

Sedam minuta kasnije, prelep pas Matića ka Sančezu, Čileanac odlično prihvata loptu i matira Fostera, ali njegov gol nije bio priznat, linijski sudija je podigao zastavicu, napadač "Đavola" je bio u ofsajd poziciji.

U 31. minutu, nova šansa za raspoloženog Sančeza, prošao je kroz odbranu domaćina, dobro šutirao, ali je Foster sjajno intervenisao.

Ipak, četiri minuta kasnije je bio nemoćan, nakon centaršuta sa leve strane, loptu u mrežu Votforda uspeva telom da ugura Lukaku, koji je za dlaku izbegao ofsajd, 1:0 za Junajted.

Koji minut kasnije, nova pretnja Junajted, Pogba tuče sa ivice kaznenog prostora, ali Foster brani i šalje loptu u korner. Ešli Jang ga izvodi, pronalazi Pogbu, ovaj šutira levom nogom, ali Kapue uspeva da ga izblokira, Junajted je dobio samo još jedan korner.

Ovoga puta Jang šalje loptu na dalju stativu, tamo glavom pred gol Votforda loptu spušta Felaini, ona dolazi do Smolinga, koji se sjajno snalazi i volej udarcem cepa mrežu domaćina za 2:0. Dva gola Junajteda za samo tri minuta.

Nije bilo promene rezultata do kraja prvog dela igre, da bi nakon 20 minuta u nastavku Votford došao do gola.

Andre Grej prihvata pas Dukurea i zakucava loptu u mrežu Junajteda za 1:2.

Pritiskao je Votford u nastavku, pomalo panično su se branili "Đavoli", koji su imali po koju pretnji iz kontri.

Peh su doživeli "Đavoli" u poslednjem minutu sudijske nadoknade, kada je Matić zbog faula nad Hjuzom sa leđa, zaradio drugi žuti karton, morao je ranije na tuširanje.

Odmah nakon toga, prilika za Votford, Kabasele je tukao glavom iz dobre pozicije, ali je De Hea sjajno intervenisao i poslao loptu u korner.

Nezgodno su domaći fudbaleri izveli udarac iz ugla, ali nisu pripretili De Hei, rezultat je ostao nepromenjen.

Na kraju trijumf Junajteda, drugi vezani, čini se da su Murinjovi puleni izašli iz krize, ali će im bez sumnje u narednom kolu nedostajati Nemanja Matić. Votford je sa druge strane doživeo prvi poraz u sezoni i uprkos porazu na svom stadionu mogu da budu izuzetno zadovoljni učinjenim od starta sezone.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 16.09.2018
01:45

Cestitao pobedu Unitedu i opet lupali mi minuse?...eto kakve navijaace ima united, mislim na ove nase Balkanske...

avatar
BlueMoon
Sunday, 16.09.2018
00:30

Siti ce ove sezone teze igrati sa ekipama kao sto su Everton ili Lester u gostima nego sa Junajtedom,jer takve ekipe napadaju sa solidnim igracima dok se Junajted brani sa komicnim.

avatar
Antihepi
Sunday, 16.09.2018
00:21

Браво за победу,али тиму треба тренер. Неко ко неће чувати два гола предности против Вотфорда. Јунајтед има фантастичне играче,али не и тренера који зна то да искористи. Не знам за вас,ја бих волео да видим Зидана на нашој клупи. #MUFC

avatar
Stretford END 1878
Sunday, 16.09.2018
12:09
avatar
Mak-Juventino
Saturday, 15.09.2018
22:19

Uvek samo jedno poluvreme , kao da nemaju ni snage ni koncentracije za 90 minuta ... Nije do Murinjo

avatar
Anthony
Saturday, 15.09.2018
21:09

Ne znam sta da kazem, opet nas je De Hea spasio, falio So levo, iskreno po meni je Valensija veoma ogranicen bek, niti centarsuta niti neke tehnike, ubacivanja iz drugog plana, covek sparta gore dole, ima brzinu i bori se, ali mi se cini da mi ne mozemo krstenu akciju da napravimo preko desne strane, stalno imamo visak igraca, u jednom trenutku su tu bili Lingard, Felaini, Pogba i Valensija, nikog u sesnaestercu pored Lukakua...Takodje, Sancezova igra me podseca na Di Marijinu iz vremena dok je igrao u Utd-u, nadam se da ce konacno da proradi, ali ne krivim ga, mislim da je do Murinjove taktike, kao sto je Fabregas jednom prilikom rekao da je pod Murinjom zaboravio da igra fudbal, da se sve svodilo na neke zadatke u odbrani, markacije, zone itd., a u napadu je bilo improvizuj, pa sta napravis, samo sto je Celzi imao klasu u vidu Azara , Kostu i Matica u zivotnim formama, i koliko toliko cvrstu odbranu, dok se u Junajtedu ne zna ko je od stopera gori

avatar
Paklena pomorandza
Sunday, 16.09.2018
03:09

Druze....duga e njiva za oranje..

avatar
Jack Rackham
Saturday, 15.09.2018
21:01

De Hea u losoj formi. Ahahahhahaah

avatar
CFC-Macedonia
Saturday, 15.09.2018
20:59

Cestitam pobedu Unitedu.

avatar
United_forever
Saturday, 15.09.2018
20:52

Prvo poluvreme i drugo, nebo i zemlja, ja ne mogu da shvatim sta im se desi na poluvremenu.

avatar
Antihepi
Sunday, 16.09.2018
00:11

Не деси им се ништа. Није до играча,до тренера је. Могао је Јунајтед да овери победу у првих 15 минута другог полувремена,али није то Жозеов стил. Вероватно им је рекао да играју затвореније и чувају резултат.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 15.09.2018
20:37

Nepotrebno ulazenje u neizvesnu zavrsnicu. Preciznije receno,Murinjo opet kukavicki pokusava da zatvori utakmicu a njegovom timu sasvim dobro ide. Ne prolazi ovo tako cesto...

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Saturday, 15.09.2018
20:30

Sta radi Murinjo... Da je nastavio igru iz prvog pre bi Junajted dao treci i cetvrti gol nego Wotford prvi, obice mu se to kad tad, jos je ovakvom igrom izgubio i Matica za naredni period.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 15.09.2018
20:43

hahaha neverovatno koliko su nerealni nasi ljudi kad su nasi sportisti u pitanju. Postedjeni svih kritika. Sad je Murinjo kriv sto je Matic dobio crveni lol. Pa ako bas hoces o sistemu vece su sanse da vezni igrac pocrveni kad igras ofanzivno pa stojite visoko a protivnicki tim pravi kontre. To sto Matica moze da pretrci ko hoce jedan na jedan nije Murinjo kriv. Da ne pricam sto covek na svakoj mogucoj utakmici gubi ciste lopte iz nogu na svojoj polovini pa ga po pravilu spastavaju DDG i odbrana. Da sutra dodje bilo koji trener umesto Murinja Matic ne bi video prvih 11.

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 16.09.2018
01:47

Slazem se potpuno

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Saturday, 15.09.2018
22:14

Vecu glupost nisam dugo procitao od toga da vezni vise dobijaju zute u ofanzivnom timu nego defanzivnom. Pa kako onda objasnjavas da je Matic oba zuta dobio kad su igrali defanzivno?

avatar
Red forever
Saturday, 15.09.2018
22:14

Komentar počinješ sa " hahahaha".... Pametnom dosta... Tvoje komentare ne treba ni čitati, po pravilu su nerealni i omalovažavaju tudja mišljenja.

avatar
Man.United99
Saturday, 15.09.2018
21:34

Matic ce propustiti sami jednu utakmicu, a za Murinja si u pravu.

avatar
Stretford END 1878
Saturday, 15.09.2018
20:30

Taman kad pomislis bice sigurna pobeda, na kraju jedva,prvo poluvreme odlicno, drugo totalno druga prica, koliko nam samo Pogba smeta, decko je mislima u drugom klubu, ova postava i Fred umesto Pogbe i Erik umesto Lindelofa mnogo bi bolje izgledalo, jako tesko gostovanje tako da su ovo vrlo značajna 3 boda. idemo polako. GGMU!

avatar
kzs.mufc
Saturday, 15.09.2018
21:57

Gde idemo?ne idemo mi nigde.ni korak s murinjom.
Grozota se nastavlja.antifudbal.lingard,lindelof,jang,smoling.koji su to bre igraci? Mislim da je veliki uspeh zbog toga drugo mesto prosla sezona.Onaj lukaku je borac strasan ali takva neznalica smotana,on jednostavno ne zna.mada bi ga neki trener iskoristio vrv bolje.pogbi neko treba da usrafi glavu.murinjo nije taj sigurno.
Trener definitivno nam treba,odma,gube vreme samo.ali koji..

avatar
Stretford END 1878
Saturday, 15.09.2018
22:15

Docice novi trener samo polako, ali klub koji volis bodris i kad je tesko i kad lose igraju. Za Lingarda i Lindelofa se slazem ali Jang igra odlicno po toj strani iako mu to nije prirodna pozicija.