Junajted sapunica - Flaša, optužbe i misteriozni oporavak!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 19.02.2018.
10:01
Izvor: Sportske.net

Šta se sve dešava u svlačionici, to ćemo jednom saznati. Tabloidi nagađaju, sukob sigurno postoji, ali da li je potpisano primirje, makar do kraja sezone.

Beta/AP Photo/Dave Thompson
Beta/AP Photo/Dave Thompson

Povezane vesti

Ne prestaju spekulacije o onome što se dešavalo u porazima Junajteda u Njukaslu i ranije protiv Totenhema.

Nema pouzdanih informacija, niti naravno potvrde, osim misteriozne povrede Pogbe koji nije bio u timu protiv Hadersfilda, ali se naprasno oporavio i igraće protiv Sevilje.

Prvi problem je napravio Marsijal u raspravi u poluvremenu meča sa Totenhemom, kada je šutnuo flašicu sa vodom koja je pogodila jednog od članova stručnog štaba Žozea Murinja. On to nije uradio namerno, ali je počela svađa, pa su sada Marsijalove pozicije još više ugrožene i priča se i da je samom Murinju dosta njegovog ponašanja.



Sa druge strane, protiv Njukasla, Murinjo je besneo na Fila Džonsa i Pogbu, ali mu je Francuz odgovorio, čime je započeo hladni rat između njih dvojice. Postoje dve verzije, po jednoj, Pogba je optužio Murinja da mu svojoj taktikom oduzima ono najbolje što poseduje i sprečava ga da bude bliže golu opterećujući ga defanzivom, a druga da je Murinjo samom Pogbi rekao da ga fudbal ne zanima i da mu je važnija promocija nego tim.



Šta se tačno desilo, saznaćemo verovatno jednog dana, tek Murinjo je prvo posle meča kupa odbrusio da ga ne zanima kada će se Pogba oporaviti, ali će Francuz biti u konkurenciji za meč sa Seviljom, odjednom je spreman.

Da li to znači da su razne sekire zakopane, ili je u pitanju primirje, odmah su se pojavile priče o Real Madridu, ali su iz Španije stigle vesti da Florentino Perez o tome ne razmišlja, jednostavno, ne želi Rajoline igrače, niti mu je Pogba potreban.

Navijači su ljuti na Francuza, a dosta njih veruje da je Francuz promašaj, dok u Italiji smatraju da je Juventus napravio sjajan potez jer je prodao Pola Pogbu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CFC-Macedonia
Monday, 19.02.2018
21:38

Propala dinastija se polako raspada....

avatar
Berba9
Monday, 19.02.2018
16:30

koja histerija oko UTD, najmanje od strane navijaca kluba, oni sto pisu kako je Pogba promasaj su oni isti sto gledaju UTD samo kada je derbi mec, a i stavljate nerealna ocekivanja od sezone zato vam i ne moze valjati

avatar
Adnan
Monday, 19.02.2018
15:55

Inace Pogba je stvorio vise sansi za gol i dao vise asistencija per minute od De Brujnea...Naravno ova prica ce biti demantovana cim prije.

avatar
Berba9
Monday, 19.02.2018
16:32

džaba je to govoriti, kad su oni i prije potpisivanja ugovora udlucili da je on promasaj, isto i za lukakua kazu iako je dao 21gol, isto kao morata i lakazet zajedno

avatar
Bat
Monday, 19.02.2018
17:37

slazem se pogba igra dobro vecinu utakmica je bio odlican..ne zasluzuje kritike osim to sto zeli da je u centru paznje i te njegove frizure..

avatar
rosen.manutd
Monday, 19.02.2018
14:57

ponavljam, mnogo volim tog igraca i nikako ne bih voleo da ode. i pored svih kritika ja mislim da on moze da bude vodja tima. ali, ako bas mora da ode i ako zeli, neka da real krosa za njega i to je to :)

avatar
Monday, 19.02.2018
15:30

Koji deo od toga da Perez ne kupuje i ne zeli Rajoline igrace ti nije jasan? Dati najboljeg veznog za svetu za ovog kome su najveci kvalitet frizurice ljubicaste, smesno, kakav klub takvi i igraci.

avatar
Monday, 19.02.2018
16:43

krosa...proseka koji jedino sto zna je da izvodi kornere, za najtalentovanijeg igraca na svetu...mozda krosa i 200m pa da se uopste razm o tome.Kad modrica nema, kros ti nemacka verzija erere, samo sto manje bije igrace.

avatar
Aleksandar Sale Kis
Monday, 19.02.2018
16:09

Ako Real bude zainteresovan za Pogbu, to je zato da ga upari sa Krosom ( Modric je vec u godinama ), a ne da menjaju najboljeg veznog igraca na svetu za Pogbu...

avatar
Miletaaaaa
Monday, 19.02.2018
14:26

Ubjedljivo jedna od najvecih prevara od igraca. Nije se njega Fergi dzabe rjesio... A i generalno igraci kojima lezi Italijanska liga i koji dodju u Englesku da igraju,ne pokazu se nikada. Ima bezbroj primjera,da ne nabrajam.

avatar
Monday, 19.02.2018
16:45

ta prevara od igraca ima bolju statistiku od kutinja (najboljeg vaseg ex igraca 😂😂), a pritom duplo manjje utakmica odigrao.

avatar
Miletaaaaa
Tuesday, 20.02.2018
11:05

Jel smijes ti da stavis novac na tu izjavu pa da onda pogledamo zvanicnu statistiku i komparaciju obojice?! Isto tako i za odigrane utakmice. Realno sve ove minuse su gore udarili klinci,sto si mozda i ti,koji nemaju veze o fudbalu i statistici. P.S. Nisam vam pljuvao po klubu,vec sam rekao da je Pogba prevara za taj novac. Ako on vrijedi 110M,onda Veratti recimo vrijedi 200. A ex nas igrac Coutinho..pogledaj statisticki koliko nas je puta spasio i rjesio utakmicu,asistirao ili slicno,a uporedi ovog svog. Trenutno da vam nema Matare i ovih ofanzivnih klinaca,sigurno ne bi bili tu gdje ste. I opet ce te na kraju biti 3. ili 4. Pogledaj raspored ;)

avatar
theDarkKnightRises
Monday, 19.02.2018
11:25

Pogba-Draksler trampa najbolje resenje GGMU!!!

avatar
lonchy2909
Monday, 19.02.2018
11:14

E majko moja da ne poverujes. Kao spanska sapunica. Mislim ko bi iznio ovakve detalje.

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 19.02.2018
11:14

Tesko da ga Murinjo tera vise na defanzivu,nego sto su to cinili u Juventusu,ali je razlika u protivnicima jer je mnogo veca razlika izmedju Juventusa i Sasuola,nego izmedju UTD i Svonsija. Sto se rezultata tice u svakom takmicenju su u ok poziciji (nmg da racunam ligu,jednostavno je Siti perfektno odigrao),niti primaju puno golova,niti daju malo,ali fali tu jos puno igraca.