Junajted ruši rekorde u PL, penali ključna stavka?

Autor: Stefan Matić
petak 10.07.2020.
09:51
Izvor: Sportske.net

Četvrtak je bio buran dan za VAR sudije.

EPA-EFE/Andrew Boyers/NMC/Pool
EPA-EFE/Andrew Boyers/NMC/Pool

Povezane vesti

Mančester Junajted je nastavio svoju odličnu formu.

Solskjerovi momci su zabeležili četvrtu uzastopnu pobedu, ovog puta pala je Aston Vila rezultatom 3:0, ali i dan posle priča se o "faulu" nad Fernandešom koji dovodi do penala i novog pogotka za Portugalca.

U toku večeri se oglasila i PL, sve tri penal odluke na mečevima u četvrtak su bile pogrešne.

Umesto penala nad Brunom trebao je biti faul za Sautempton, Totenhem je morao da dobije penal nad Kejnom dok je Sautempton promašio svoj penal koji nije bio regularan.

Vratimo se Junajtedu sinoć su srušili par rekord.

Tim sa "Old Traforda" je prvi u istoriji PL koji su dobili četiri utakmice zaredom razlikom od tri gola, ali takođe su i tim kome je dato najviše penala - čak trinaest!

"Crveni đavoli" su sada na samo bod od četvrtog mesta i Lige šampiona. Narednu utakmicu igraju sa Sautemptonom, podsetimo ostalo je još samo četiri kola do kraja prvenstva.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The Red Army
Friday, 10.07.2020
21:22

I nije rekord, izjednaceni smo sad sa liverpulom, treba nam još jedan do kraja sezone da budemo i tu prvi 😁

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 10.07.2020
15:26

Pa nije to samo na jucerasnjoj utakmici vec u citavoj sezoni.

avatar
Manchester UTD
Friday, 10.07.2020
12:45

I za Erika je sviran penal coveka lopta pogađa u rame i da se svira rame kao penal njemu rame nije bilo u 16m, pa niko nista nije napisao za to. Deseta vest je vec za ovaj penal, nema podeljenih misljenja, svi smo se slozili da nije penal, ali stvarno glupo vise da citamo o tom penalu koji nije uticao na rezultat, sto je najbitnije.

avatar
Manchester UTD
Friday, 10.07.2020
12:36

Jesmo dobili 13 penala ove sezone, ali sta je problem kad ne moze odbrana da ih stigne. Ovo nije bio penal i da ga nije svirao opet bi pobedili sa 3-4:0, videlo se iz aviona da igramo samo koliko nam je potrebno.

avatar
NIKE
Friday, 10.07.2020
11:44

Ako im daju jos 7 penala mozda uspiju stici sa 20 penala po sezoni do 4 mjesta.. koja komedija od kluba.. Moj Fergi sta osta posle tebe.. potrosili su 250m na Megvajera, Bisaku, Jamesa, Bruna.. a Lampard prodao Azara, Moratu.. i bez pojacanja zavrsit ce ispred njih na tabeli..

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 11.07.2020
21:30

Nikakav penal nije promenio ishod utakmice, Junajted je bio toliko nadmocan da je mogao da im da 10, takav je tok utakmice bio. Znam da nisi ni gledao tekmu, ali to je realnost... Megvajer ima kikseva, ali je odlican stoper, medju 5 najboljih u ligi svakako. Bisaka je vrhunski igrac, uz Arnolda ubedljivo najbolji bek u ligi, svako ko je pogledao tri utakmice zna o cemu pricam. Dzejms je doveden da bude rotacija i tome decko sluzi, od njega niko nije ocekivao da nosi igru u bilo kom trenutku. Bruno? Smesno je komentarisati, to je najbolje pojacanje bilo koje ekipe posle Van Dajka i Liverpula... Mozda nije doveo pojacanja, ali nemoj da se zavaravas, ako ne dovedu bar trojicu igraca Vernerove klase, Celsi je vec u zaostatku 10 bodova u odnosu na Junajted do decembra sledece sezone. To sto su trenutno na tabeli ispred (a nece biti kad se ovo kolo zavrsi jer dok ovo pisem Sefild rastavlja Celsi na proste cinioce) je samo posledica zalihe iz prvog dela sezone, Junajted je trenutno bolja ekipa. Sto ne znaci naravno da Celsi ne moze da ih dobije ako odigra dobru tekmu, ali prosto nisu ni blizu Junajtedove forme...

avatar
Devil born 1878
Friday, 10.07.2020
10:45

Smorise ljudi sa penalom, dobro nije penal, 2:0 pobeda i cao