Junajted prepisuje od Liverpula, legende u komitetu za transfere, ovo su prvi potezi?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 23.05.2019.
08:46
Izvor: Sportske.net

Kako bi izbegli promašaje kojih je bilo i previše na tržištu u Junajtedu će krenuti stopama najvećeg rivala.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Amerikanci iz Bostona, tačnije Džon Henri je prilikom kupovine Liverpula doneo i novinu, komitet od petoro ljudi koji je odgovoran za transfere.

Nije da nije bilo promašaja, ali je Liverpul mnogo bolje kupovao od većine rivala u Engleskoj, pa će Junajted sada to primeniti.

Sastaviće komitet od tri legende, prva dva imena se znaju, Daren Flečer i Rio Ferdinand, čeka se zvanična objava njihovog angažmana, trebalo bi da pomognu Solskjeru kod izbora pojačanja.

Ole i dalje traži štopera, De Liht je odbio "Đavole", ali se priča da su spremni da sruše svetski rekord i plate 120 miliona evra za Kulibalija.

Napoli odoleva, igrač je u Parizu sa porodicom, završio je sezonu, suspendovan je za poslednje kolo i beznačajni meč sa Bolonjom u subotu.

Treba rešiti pitanje golmana, ako stigne ponuda za De Heu koji odbija da produži ugovor, mada postoje priče da će iskusni Romero dobiti šansu, odnosno da neće biti trošen novac na neko zvučno ime.

Mete su još Hrvati Rakitić, u igri je i Perišić koji bi mogao da bude deo transfera Lukakua u Inter. Pogba je i dalje daleko od Reala, a navodno mu u Junajted nude kapitensku traku kako bi ostao.

I na kraju Žoao Kanselo, idealno rešenje za beka, ali problem je što ga želi i Siti, pa je realnije da na "Old Traford" stigne Van-Bisaka iz Palasa.

Već je završen posao oko Danijela Džejmsa iz Svonsija, ali je promocija odložena jer je mladom fudbaleru umro otac, a Junajted ne želi Grizmana kako se pisalo, jer Solskjer smatra da bi to ugrozilo napredak Rašforda.

Junajted mora da kupuje, sigurno je da će oko 250 miliona evra biti utrošeno na pojačanja...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paklena pomorandza
Thursday, 23.05.2019
16:17

Junajted ne moze nista da prepise zato sto u ovom trenutku je brod koji plovi u gustoj magli,bez kompasa i vizije.Sa Solskjerom koji je obican mapet u rukama Wudvorda i Glejzera nema nista.Nisam voleo Murinja niti je bio trener za Junajted ali prava pricina sto je smenjen je sto nije hteo da bude "lutka u tudjim rukama".Cuj ovo,nece Grizmana zato sto misli da ce to ugroziti napredak Rasforda!Kakva nebuloza!Prvo,Rasford je izvikani Englez,i u ludilo ne moze biti prvi napadac Junajteda.....

avatar
CZYNWA
Thursday, 23.05.2019
15:34

Liverpul je, za vrijeme komiteta, dovodio sve same promasaje: Markovic, Benteke, Lambert, Baloteli, Moreno, Borini, Ilori.. uz par igraca koji su nesto i pokazali, ali opet nista posebno: Minjole, Klajn Lalana, Lovren.. i jedino se sa Firminom, Gomezom i Milnerom pogodilo. Kada je to rasformirano, dolaskom Klopa, Liverpul je imao samo jedan jedini promasen tranfer (Karius) i tada su stigli: Mane, Salah, Vajnaldum, VvD, Alison, Oks, Fabinjo, Keita, Robertson, Matip, Grujic (sad mu je cijena 20+M, a stigao za 6, iako se nije naigrao, opet dobar transfer) Pa vi vidite da li je bolje sa komitetom ili bez njega..

avatar
xman
Thursday, 23.05.2019
14:25

Liverpul je imao taj komitet prije Klopa, i tada su bukvalno svi dovedeni igraci bili promasaji, osim Firmina, donekle Lalane, Klajn je bio ok..od dolaska Klopa komktet je ukinut, i bukvalno svi dovedeni igraci su pun pogodak..tako da, nece se usreciti Junajted sa komitetom

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 23.05.2019
20:02

Слушао сам Фердинанда и Сколса кад причају о трансферима,увек су им топ играчи приоритет. Плус је и то што Фердинанд не воли ове што само на паре мисле,верујем да би окончао преговоре кад би неко почео да зановета око плате. Надам се да ће се консултовати са Солшером око појачања и да ће он преговарати уместо Вудворда.

avatar
xman
Saturday, 25.05.2019
20:16

stvarno nisam upucen u to kakve igrace oni preferiraju, a povrsno znam da se Vudvord i nije nesto proslavio, samo sam napisao da ako budu imali komitet nalik Liverpulovom, nece se proslaviti. Pozdrav

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 23.05.2019
13:30

Још од раније сам прижељкивао да Рио добије тај посао. Још кад би он преговарао уместо Вудворда...

avatar
Devil born 1878
Thursday, 23.05.2019
11:42

Kad bi ovo bilo istina da nece grizmana zbog rasforda, odmah bi bio za otkaz

avatar
bebel
Thursday, 23.05.2019
10:52

United opet ide u kupovinu, ali tih 250 miliona neće biti dovoljni ako i dalje budu kupovali pogrešno. Oni su dosad dovodili zvijezde umjesto da su gradili tim. U kadru trenutno imaju skupe igrače koji igraju svaki za sebe.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 23.05.2019
10:02

E ovo mi se svidja ako se obistini. Dosta sam slusao Ria i izlaganja, analiza mu je jako dobra. Uz to, taj nece trpeti starlete, neko natezanje. Flecer podcenjen fudbaler, povrede su ga udaljile of fudbala inace velika radilica i inteligentan igrac. Mete izuzev Perisica dobre no taj stopper ce biti definitivno papren a bekovi, Koji god dodje, nece biti ispod 40 miliona. Licno, svidja mi se Bisssaka, neumoran, pozrtvovan I trci ko navijen u oba pravca. Rakitic ok igrac, mislim da seen uklapa u Barsin stil, da I'ma vise znanja no Barsa ga dosta ceni i valja se isprsiti dodatno i divesti Nevesa ili onog iz Lyona. Velsanin bas deluje dobar materijal, Perisic nepotreban pored Velsanina, na istoj su poziciji tako da se trazi desno krilo pod hitno. Mislim da ce Junajted dosta kupovati, dosta i iz nuzde, veliki je hendikep sto ode Erera za besplatno. Gledao Sam ocene fudbalera Junajteda za celu sezonu, samo on, Lindelof, McTomini I So su dobili 7 ice, Pogba i Romero 6 - cu ( po meni prevelika ocena za Pogbu, odigrao jedan dobar mesec ),Rasford i Smoling 5, ostali patos. Roho, Dzons, Valensija, Sancez, Jang prednjace.

avatar
lewa9
Friday, 24.05.2019
06:54

Nista manje za ocekivate od L-a :D