Junajted posustao, Mitrović umalo junak!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 22.08.2015.
15:36
Izvor: Sportske.net

Nakon dve pobede bez primljenog gola u prva dva duela ove sezone u Premijer ligi, Mančester junajted je ovoga puta ostao bez tri boda na svom terenu.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Ekipa Mančester junajteda je možda odigrala i najbolje poluvreme ove sezone, ali nije uspela da slavi na svom terenu protiv danas veoma dobro organizovane ekipe Njukasla koja je na kraju uspela da izbori 0:0.

Njukasl nije došao danas u Mančester samo da se brani, imali su jasnu viziju kako je moguće ugroziti odbranu koja do sada nije primila gol u Premijer ligi, čak su i ugrozili gol Serhija Romera nekoliko puta danas.

Ipak, Mančester je bio taj koji je diktirao tempo od samog početka, lopta je kružila oko šesnaesterca Njukasla, ali u prvom poluvremenu nismo videli neku previše ozbiljnu priliku za "Đavole".

Junajted je imao par poluprilika sve do gola koji je postigao Vejn Runi, gola koji je kasnije poništen zbog ofsajd pozicije u kojoj se našao jedan od najboljih igrača na ostrvu u poslednjih 10 godina.

Ovaj ofsajd je izazvao dosta polemike, OVDE možete pogledati da li je Junajted oštećen.

Memfis Depaj je bio dosta agilan, pokušavao je nekako da probije odbranu Njukasla koja je odigrala sjajnu utakmicu, ali mu nije polazilo za rukom da savlada Tima Krula koji je takođe imao odličan dan.

U jeku napada Mančester junajteda Njukasl je imao najbolju priliku. Aleksandar Mitrović koji se istakao u prvom delu kao veoma opasan po odbranu Mančestera dobio je loptu sa strane, odlično ju je zahvatio glavom, a prečka se zatresla u tom trenutku, Romero je imao dosta sreće, bila je ovo najbolja prilika u prvom delu igre.

Reprezentativac Srbije je bio dosta dobar, svoju snagu pokazao je i u bliskom susretu sa Vejnom Runijem, a navijači Njukasla su konačno izgledali zadovoljno pošto su dobili veoma kvalitetnog napadača.

U drugom poluvremenu Njukasl se još više povukao, a kako se meč približavao kraju ekipa Luja Van Gala je sve više napadala ka golu Krula.

Sve je bilo opasnije po Njukasl, posebno od trenutka kada je Holanđanin u igru ubacio Kerika i Ernandeza umesto Švajnštajgera i Januzaja, a upravo je Ćićarito propustio možda i najbolju priliku na utakmici nakon one Mitrovićeve.

Nakon njegove kombinacije i Huana Mate Španac je šutirao ka golu, da bi se lopta odbila do meksičkog fudbalera koji je izašao 1 na 1 sa Krulom. Nije uspeo da pogodi iz izgledne situacije, Krul je lagano rastao u junaka utakmice.

Valensija je imao dobru priliku u 84. minutu kada je sa samo 5-6 metara od gola pogodio Koloćinija u leđa, Njukasl je morao sve svoje snage da usmeri u odbranu svog gola.

Smoling je propustio kolosalnu priliku nakon kornera kada je sa gol linije odbrana Njukasla ponovo dobro reagovala, a na drugoj strani kontru umalo nije iskoristio Papis Sise.

Mitrović je zamenjen pred sam kraj utakmice, pokušao je Meklaren da ugrozi Junajted iz kontri, međutim, rezultat je ostao nepromenjen do samog kraja meča, ostalo je 0:0.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

139 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 22.08.2015
23:38

POD HITNO OTKAZ LVG ,COVEK CE UPROPASTITI KLUB xD nikako da shvati da ne trebaju mi krilni napdaci vec pravi spic tipa Ibra ( koji naravno nece doci) kao i stoper ali samo neka on ostane tvrdoglav i garantujem da nece nijedan trofej ove seozne uzeti

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 22.08.2015
21:27

Van Gal postaje iritantan kako bi nam samo dosao napadac tipa Ibrahimovic danas sa njim u spicu mjesto Runija NJukast bi otiso kuci do vrha napunjene mreze. Daj Van Gale probaj naci zajednicku sa ibrom da dodje i da reseta mreze. Ima covjek sve za englesku ligu,snagu,tehniku,sut,gradjnje,mozak za proigravanje. Kako nam je samo potreban Ibrahimovic nase sanse za titulu bi derastcno porasle. kako bi bilo lijepo vidjeti..... ibra-runy-depay-mata savrsen napad uz vezni red herera-snajderlin...ne mogu odbranu kritikovat dobro do sad markiraju sve u 4 utakmice smo samo dali auto gol ali je mizeran ucinak u napadu... Ibra ili LUKAKU IDEALNI. prosto je nemoguce da dodje Benzema,Kavani,Miler,Leva,Kejn...cak u ovoj postavci nama Lakazet ne odgovara jer je nizak nista nebi postigli u skoku sa njime. ALI POSTO JE VAN GAL TVRDOGLAV OVO SPADA POD ZELJE MOJI PUSTI SNOVI :))))) jedino da pukne pare na stol ali i onda je pitanje dalice neki od klubova pustiti svog napadaca jer ih je na trzistu jako malo onih kvalitetnih i gol igraca.

avatar
mrancic
Saturday, 22.08.2015
19:44

Da li neko zna sta hoce Van Gal.Snajderlin odlican kao i Darmijan.Depaj isforsiran prebrzo i zato se gubi.Runi van forme a Mata odlican veznjak ali za Sanderlend.Mancester ima kljucnog graditelja igre koji prodaje ponekad i muci loptu narocito u kontri i zbog toga je otisao iz Celsija.Umesto Erere igraju dba isluzena igraca od kojih Svajni tesko da ce pomoci UTD sem kod prodaje dresova.Ludak je ispustio Andersona iz Lacija, Baku, Martineza.Brani mu Romero koji nije los ali je bolji Valdes.Igraci ne dolaze zbog odnosa LVG prema igracima.Na pocetku prelaznog roka rekao sam da ce UTD imati losu kupovinu sto se i desilo.Vise vode racuna Ed I LVG da dokazu da je UTD veliki klub a posle Pedra i Otamendija su predmet sprdnje.Mislim da nemaju koga da kupe.U ponedeljak ce se videti kako ce igrati propali Liverpul.Sa ovakvom igrom i filozofijom tesko i do cetvrtog mesta.Nadam se da cu kao laik pogresiti ali sam siguran da se trenutno bruka ugled mog omiljenog tima.

avatar
MANUTD
Saturday, 22.08.2015
21:51

Kad si toliko strucniji od Van Gala, zasto ti ne sedis na klupi Junajteda, a on ne komentarise ovde?

avatar
M. Pochettino
Sunday, 23.08.2015
08:11

Van Gal legenda! Otkaz u Bajernu, Barseloni.. sada ga čeka još jedan. Majstor da zakuje klub u crno.

avatar
pepyslav
Saturday, 22.08.2015
19:09

Ako van Gal do sad nije shvatio da mu treba snazan napadac, onda zaista ima neki problem, jer Junajted prakticno ima samo jednog pravog finishera, a to je Felaini...po meni treba da odresi kesu i dovede Kane-a, bolju opciju nema, da je Mitrovic danas igrao za Junajted, dali bi bar 2 gola...takodje glupost je kad igraju zajedno Schnaederlin i Carrick, 2 potpuno defanzivna igraca, narocito prvi koji se uopste i ne usudjuje da krene ili napravi potez ka napred, sa Schwainijem moze, jer se on dosta i ubacuje....ali je velika steta sto najkreativniji igrac, Herrera sedi na klupi...Depay nazalost u sve 3 utakmice u PL slab, ali je pokazao u utorak sta moze, proradice kad se navikne sigurno...

avatar
Lord Bobinho King
Saturday, 22.08.2015
18:42

Junajtedu treba napadac,ne mogu ovako do titule.

avatar
kingbrenny
Saturday, 22.08.2015
18:33

Pitanje, hoce li Januzaj biti suspendovan sad zbog onog sramotnog simuliranja?

avatar
MANUTD
Saturday, 22.08.2015
21:50

Hoce li liverpulu ponistiti 3 boda iz meca protiv Bornmauta zbog onog sramotnog gola iz ofsajda?

avatar
M. Pochettino
Sunday, 23.08.2015
08:12

Ako vama ponište 4 titule zbog sudijiskih ''grešaka'', mogu i Liverpulu 3 boda uzeti.

avatar
Leyton Orient
Saturday, 22.08.2015
18:21

I onda Van Gal tvrdi kako mu ne treba napadac ... treba mu pod hitno neki razbijac ... Rooney mora igrati iza napadaca definitivno nije za sam spic ... izgleda da ce efikasnost biti glavni neprijatelj Uniteda za ovu sezonu ... pre bi reko da im treba vise napadac nego odbranbeni igrac ...

avatar
Barca4ever
Saturday, 22.08.2015
17:50

Ne znam samo zasto ne igra Erera umesto Januzaja.Nije trebao da izbacuje Svajnstajgera a ubacuje Kerika.Kerik je operisan od toga da da gol. Junajted je dosta bolji bio ulaskom Cicarita jer se ovaj krece dosta bolje i brze i navlaci vise igraca na sebe od Runija.Kad je Runi napadac u 16 metara je samo on a kada je Cicarito napadac u 16 metara su bar 3 igraca. Voleo bih da on vise igra jer da je igrao od pocetka verovatno bi dao gol.

avatar
Paklena pomorandza
Saturday, 22.08.2015
17:20

Nece,nece ici sa Van Galom,to je neverovatno tvrdoglav covek i povrh svega veliki egomanijak i arogantan.Svi vide Matu kao klasicnu 10-ku,svi vide da je Runi zivi ocaj,svi zele Hereru na teren a on igra sa 2 zadnja,Jang mu sedi na klupu a on pocinje utakmicu sa Januzaja i novajlijom Depaya.Goni rezultata ubacuje Karika,jos jednog defanzivno veznog igraca i ostavlja celu utakmicu indolentnog Depaya.Runi kao da je zasticen zakonom pa ne sme da ga izvadi iz igre,taj Runi je momentalno kamen oko "vrata" Junajtedu,spor,prvi dodir lopte ocajan,treba napadac i zasto ne proba na desno krilo da igra sa Lingartom meni nije jasno.Sporo i sterilno.

avatar
luckyduckyMANUTD
Saturday, 22.08.2015
16:39

Kao prvo Rooney vise nije spic,totalno su ga otupeli Moyes i ovaj retard Van Gal.Staviti ga iza spica kog obavezno moramo da kupimo inace nam ne gine liga evrope i max 50 golova u sezoni.Po meni bi idealan bio Lewandowski ali to su pusti snovi.Igramo odlicno presing i sve dok ne stignemo do sesnaesterca posle toga je sve katastrofa.Jbg i cist gol nam ponistili ali ako Newcastle-u ne mozemo da damo gol za 100 minuta pa onda i ne zasluzujemo pobedu.Boli malo sto smo imali sve osim zavrsnice ali to je opomena Van Galu gde smo najtanji a to je napad.

avatar
čombe
Saturday, 22.08.2015
18:39
avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 22.08.2015
16:23

Ne vjerovatno koliko FELA fali timu on ne gubi vazdusne duele i siguran sam da bi od onolikih centarusteva jedan pogodio. Mislim da i sledecu utakmicu ima zabranu tj 4 utakmice.

avatar
Z
Saturday, 22.08.2015
18:49

Njemu ne igra Erera....da li stvarno mislis da ce biti mesta za Felainija?.....Inace pomenuta dva igraca uz Darmina cenim najvise iz vase ekipe.

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 23.08.2015
05:54

Da vjerovatno fela ide iza runya to radi skoka ista stvar ko protiv briza. Fela ce spustat lopte i utrcavat na centarsuteve,siguran sam po povratku fela ide u prvih 11 jer gubimo zracne sve duele ovako cemo ih mi dobijati tesko da se neko Feli moze suprostaviti u zraku,jos da se napatimo protiv svonsija i eto fele. Nisam vidio koliko je bilo ubacivanja ali bar 25 je bilo centarsuteva ali nam spicevi 1,50 m nisu imali sanse sa visokim igracima.

avatar
Everton FC
Saturday, 22.08.2015
16:22

Pravice Juunajted Persija od blata

avatar
Roči Salamanka
Saturday, 22.08.2015
18:39

Prave ga vec 2 godine :) Aj pustajte Stonsa kod nas vise bre!;)

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Saturday, 22.08.2015
16:22

Junajted napadao a najbolju sansu za 94 minute je imao Mitrovic.

avatar
Red_Devil
Saturday, 22.08.2015
17:28

ako je tebi ta šansa bolja od chicarita koji je pucao s 5 metara i nije nikog imao ispred sebe onda stvarno neznam

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Saturday, 22.08.2015
19:43

Zaboravio sam na tu priliku. Istina bila je bolja prilika, ono je trebao rutinski da zabije.

avatar
Everton FC
Saturday, 22.08.2015
16:19

Kolocini Krul i Perez pokazali kako se igra odbrana

avatar
Madridista till I die
Saturday, 22.08.2015
16:14

United ima tri problema: Van Gaal, Rooney i pozicija desnog krila. Ovaj trener mi stvarno nije jasan, kakva je logika uporno stavljati igrače na pogrešne pozicije, Januzaj na AMF je glupost neviđena pored Mate koji je na desnom krilu iako je rođen za AMF, vaditi Schweinija i ubaciti Carricka pored živog Herrere, još ti pritom treba gol, van svake pameti ( p.s. i dalje mi nije jasno zašto Herrera nije starter o.O ). Rooney očigledno nema više tu ubojitu sposobnost davanja golova, nikad i nije bio klasična 9, plus očigledno nije u formi jer se slabo kreće i prijem lopte ispod nivoa, a nekad je bio doktor tih stvari, uglavnom moraju dovesti WC centarfora, inače će prosjek datih golova biti ispod 1. Realno štoper i nije toliko potreban, potrebniji su CF i desno krilo koje će prebaciti Matu na AMF.

avatar
S-I-M-K-E_
Saturday, 22.08.2015
16:28

Evo,javio se jos jedan strucnjak.

avatar
Uncounquered
Sunday, 23.08.2015
00:00

Simke sine, samog sebe si zakopao.

avatar
Nine
Saturday, 22.08.2015
19:18
avatar
Lord Bobinho King
Saturday, 22.08.2015
18:43
avatar
Jurgen Klopp BVB
Saturday, 22.08.2015
17:41

Po ovome što je lik napisao, on je za tebe dr mr poznavaoc fudbala. nDosadan si lik jako.

avatar
Scholes
Saturday, 22.08.2015
16:14

Runi opet katastrofa, Memfis previse gresio, lopta place kad je Mata primi, Svajnstajger jos uvek nije fizicki spreman, Januzaj jedino sto ima Gigsov broj, decko mu nije ni za mali prst, Snajderlin ponovo neprimetan.. Ali i pored toga mnogo propustenih sansi, plus ponisten cist gol. Steta za Smolinga sto na kraju nije postigao gol, ubedljivo najbolji igrac Junajteda od pocetka sezone. Treba kupiti klasicnog spica, kad se setim samo Endi Kola i Nistelroja.. A Skols i dalje neprikosnoven na sredini, ne cuje se, a radi. :)

avatar
Aleksandar St.
Saturday, 22.08.2015
16:53

kakav cist gol,bio je ofsajd....jako je blizu billo ali je bio ofsajd...

avatar
čombe
Saturday, 22.08.2015
18:42

Pogledaj koliko samo ciscenja i presjecenih lopti ima snajderlin, nije on neprimjetan nego covek radi ono za sto je doveden :)

avatar
Scholes
Saturday, 22.08.2015
16:55

Imas snimak bas sa uradjenom linijom i videces da nema veze sa ofsajdom.

avatar
Nikola M.
Saturday, 22.08.2015
16:06

Neverovatno da Junajted nije postigao gol na ovom meču. U svim aspektima igre smo izdominirali Njukasl, bili smo daleko bolji rival danas. Pregršt šansi, dobrih i obećavajućih prilika, a gol neće pa neće. Njukasl osim prečke Mitrovića (prethodno je trebao biti sviran ofsajd, lepo se vidi na usporenom snimku da je bio mali ofsajd) i one kontre u 90-om minutu, ništa više nisu ni stvorili. Šutnuli u okvir gola nisu. Nisam nezadovoljan igrom, u prvom delu smo bili odlični, u drugom se Njukasl skroz povukao, pa je Junajted i tu vodio glavnu reč. Mnogo prilika za postizanje gola, ali šta vredi kad se ništa nije realizovalo. Mogu samo da pohvalim Krula i odbranu Njukasla, koji su bili maestralni. Krul igrač meča. Koloćini je odigrao sjajno. Razočaran sam ovim remijem, posebno jer smo bili bolji rival, konkretniji i samom igrom, inicijativom i stvorenim šansama, više zaslužili od ovog boda. Čist gol je Runiju poništen. Možda jeste sudiji bilo teško da ispravno odreaguje, milimetri su odlučivali, ali to ne umanjuje činjenicu da je Junajted ipak oštećen u toj situaciji. Šteta, verovatno bi i pobedili da nas sudija nije zakinuo, a i Runiju bi mnogo značilo za samopouzdanje. Šta je tu je... Drago mi je što ponovo protivniku nije mnogo dozvoljeno, sredina i odbrana za sada dobro obavljaju defanzivu, sa minimalnim propustima, a napad ne mogu reći da je bio loš, ali ono najbitnije je izostalo - golovi...

avatar
Anwar_El_Ghazi
Saturday, 22.08.2015
16:17

Kod gola runija ofsajd je bio tako da ne vidim gdje je junajted ostecen. Ako ne znas sta je ofsajd i sta se gleda procitaj prirucnik. Moze se naci u PDF formatu...

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 22.08.2015
18:11

Jeste napad los, prvi put nemamo ubojitog spica, onog ko ce iz poluprilike da da gol, ili koji ce sam da stvori poziciju. Karakteristika Junajteda jeste bila da su veliki broj golova davala krila, i ofanzivni veznjaci, ali ne moze se od Depaja, Mate i Janga ocekivati da nose ekipu po broju golova. Namerno sam izostavio Runija jer su Mojes i Van Gal na njemu ostavili nepopravljivu stetu. On vise nije napadac, on je AMF i kraj... Mora hitno da se kupi jedan spic, ili cemo u proseku davati gol po utakmici... Cicarito i Vilson su dzokeri, treba nam jedan igrac kao sto je Levandovski. Ne preterano sjajan tehnicar, ali sa fantasticnom kretnjom i olicnim prvim dodirom, neko ko ce pakovati golove kad se nalazi u 16 metara. Fali i krilo i stoper, jeste ovo solidna odbrana (mnogo doprinosi to sto sad na sreini igraju Snajderlin, Svajni i Kerik) ali nikad ne znamo kada ce se neko povrediti. Jeste da imamo Smolinga, Dzonsa, Meknera, Roha (I Blinda koji moze da prodje protiv slabijih, Evansa ne racunam :D) ali tanko je to za trofeje. Mada kako su poceli mozda me i razuvere, Junajted je dosad primio samo jedan auto gol, imamo odlicne defanzivne veznjake i jake bekove, tako da odbrana i nema nekog velikog posla, videcemo kako to ide protiv jakih...

avatar
Nikola M.
Saturday, 22.08.2015
16:41

Ofsajd jeste bio, i tu Junajted jeste oštećen. Objavljena je vest na sajtu po pitanju toga, gde su svi konstatovali da je bio ofsajd, a i komentatori sa tog snimka jasno kažu da je Runi bio u liniji. Komentatori ne znaju, a ti znaš.

avatar
Red_Devil
Saturday, 22.08.2015
16:28

Hahaha... Ti nisi utakmicu gledao i zato nemas pravo glasa. Da si gledao utakmicu vidio bi na snimci kada sa videotehnikum povuku bijelu crtu da nije bio ofsajd pa zato ti je bolje da ne komentiras

avatar
maker
Saturday, 22.08.2015
16:05

Van Gal je jedini krivac zbog ovih 0:0, on izbacuje Švajnštajgera i ubacuje Kerika u 60om minutu na 0:0! Šta će ti Kerik čoveče?Pa ne braniš rezultat! Morao je da ubaci Janga i Ereru, ja sam ubeđen da bi oni preokrenuli utakmicu u korist Junajteda.Mali 'ptar nije za prvu postavu, Mata mora da igra 10ku i da se više fokusira na napad.Runi užasan treću tekmu zaredom, odbrana solidna.

avatar
Андер Ерера
Saturday, 22.08.2015
16:20

Nemoj Švajnštajger igrati još 90 minuta, uz to Kerik je odigrao dobro tih zadnjih pola sata. Umalo i gol dao u nadoknadi.

avatar
Непобедиви
Saturday, 22.08.2015
22:42

Mislim da nije rekao da je lose sto je izbacio Svajnija, vec da je lose sto je umesto njega ubacio klasicnog zadnjeg veznog umesto Erere :)

avatar
maker
Saturday, 22.08.2015
21:41

Znam, ali Kerik je defanzivni vezni, a Erera je ona klasična osmica i igra sa njim je mnogo kreativnija i brža. Šta će mu dva defanzivna vezna na 0:0

avatar
almir wr
Saturday, 22.08.2015
16:01

Rooneya podhitno na klupu, pa nema covjeka nigdje.prespor.mislim da bi felaini slijedecu utakmicu trebalo staviti u napad a rooney iza njega

avatar
devil
Saturday, 22.08.2015
15:59

Vjerovatno najbolja tekma uniteda ove sezone ali et malo sreća malo krul i to je to.Runi defintivno mora igrati iza nekog napadača dal čičarita ili nekog novog nez ali kao isturena 9ka se ne snalazi.Šteta za 2 boda ali idemo dalje,najvažnije da je igra sve bolja i bolje GGMU!

avatar
Mr.Gost
Saturday, 22.08.2015
15:58

Nije došao samo da se brani? 9 igrača u vlastitom šesnaest ercu. U 5 minuti poništen cist gol Rooneya. Dobra igra mnogo bolja ali bez sreće danas i sada je louisu jasno da napadač svjetske klase mora da stigne. Nadam se da je ovo samo prvi i jedini kiks kod kuće a danas ga definitivno nismo zaslužili. Od sad pa na dalje samo nek uzimaju bodove makar svaki autogol bio i makar 1 sut u okvir imali.

avatar
Aleksandar St.
Saturday, 22.08.2015
16:56

gol je bio iz ofsajda....ako ovako budu nastavili da igraju,imace mnogo vise od jednog kiksa....da je dans bio neki malo jaci tim lagano bi razbili ovakavb junajted...

avatar
Вук Милош Мими Петровић
Saturday, 22.08.2015
15:57

Junajted oštećen, Mitar odličan. Dobra igra MU samo što su golovi izostali. Prva dva kola igraju kilavo i pobede, sad odigraju odlično i uzmu samo bod.

avatar
Denis Split
Saturday, 22.08.2015
15:57

Di je sad taj strašni Depay, najbolje krilo lige i budući osvajač Zlatne lopte? Dobar je Depay igrač, ali ste ga nahvalili ka da je najbolji ikad, nije ni u top 3 krila lige, nastavlja s istom igrom ka i u prva dva kola.

avatar
Андер Ерера
Saturday, 22.08.2015
16:22

On je mlad a glavna karakteristika mladih igrača je ta nekonstantnost u partijama. Protiv Vile je solidan bio, iako je zicer promašio.

avatar
Saturday, 22.08.2015
18:04

On je sad 3 puta bolji od Sanceza i nabedzenog Azara.

avatar
Saturday, 22.08.2015
18:03

Za sve igrace Arsenala je ismislio fudbal.

avatar
Denis Split
Saturday, 22.08.2015
16:43

Napredovat će on to je sigurno,odličan mlad igrač, samo kažem da se pojedini navijači Uniteda malo spuste na zemlju, stavljaju ga u istu rečenicu s Alexisom i Hazardom, a ni blizu. I Ox je bolji igrač od njega. Malo realnosti.

avatar
Ashburton Grove
Saturday, 22.08.2015
15:55

Junajted kao u prva dva kola, losa igra ali ovog puta nisu imali srece...

avatar
Everton FC
Saturday, 22.08.2015
16:21

Mislis dosad su imali srece a ovo je prikaz njihova realne igre

avatar
Ashburton Grove
Saturday, 22.08.2015
19:28

Pa da, nisu imali srece da protivnik da sam sebi gol ili da im udje neka frljoka...Ocekujem da ih neko demolira u narednih nekoliko kola...

avatar
MAN_UTD«»CZV
Saturday, 22.08.2015
15:54

Odlicno prvo poluvreme, u drugom uvodi Kerika pored Herere ne mogu da vjerujem da je bio povoljan rezultat pa ajd. Mora se kupiti napadac obavezno.

avatar
Beštija1
Saturday, 22.08.2015
15:53

Ovaj dizac tegova Menfis je toliko nahvaljen, a lagano ga cuva covjek koji ne zna kad je rodjen

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Saturday, 22.08.2015
16:09

Hahahahhaha bravo!!!

avatar
Manipulator
Saturday, 22.08.2015
16:12

A ne zna ni dizac tegova izgleda kako mu je prezime pa nosi ime na ledja, hahaha

avatar
the NormalOne
Saturday, 22.08.2015
15:53

Bio je solidan Junajted,onaj Depaj kao sto sam rekao moze protiv Briza i klubova iz Holandije al kad mu na crtu stane dobrostojeci premijerligas nista..Runi definitivno skroz otupeo vidi se nema vise tu ubojitost u sesnaestercu a fali mu i sampopuzdanja.Kolocini me odusevio,kakva je to stopercina ljudi moji...Steta sto ima 33 gpdine ,da ima 26 i manje davali bi za njega 30+ miliona..Krul standrdno dobar kad igra protiv jacih timova,Mitrovic solidan al vidi se da i on kao i Depaj ima problema da se navikne na Pl jer nije to Holandija ili Belgija.

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 22.08.2015
19:09

A zbog cega je DEpay lose odigro probijoj je i centriro ali nije on kriv sto nam u spicu imaju napadaci po metar i zilet a stoperi 2 m,ti bas komentarise hajd malo o Lalani igra na istoj strani ko Depay ali koda ga i nema u timu liverpula jos igra covjek citav zivot u engleskoj sto je veca sramota,hajde kad vec fatas za Depay da cujem statistiku Azara u prva dva kola a najbolje krilo lige,mozes i sterlinga da vidim i njegovu statistiku koje je njihovo opravdanje godinama igraju englesku ligu.. Budi realan popusti Deapaya mlad je mora se navic na sve ove okolnsti igranje jedne takve lige.. Ali onim golovima protiv Briza vec je vratio pola svog transfera ako Junajted prodje to donosi 14 mil. Veci je pritisak nema to veze sa ligom vec pritskom na igraca jedno je igrat za PSV a drugo za JUNAJTED.

avatar
the NormalOne
Saturday, 22.08.2015
20:59

Pogledaj vest Markovic pamti I videc4es sta mislim o Lalani,ja sam samo realno rekao Depaj nije napravio razliku na terenu,a Lalana igra ko da nije na terenu.

avatar
mrancic
Saturday, 22.08.2015
19:51

A kome decko centrira? Napadacima od 160 cm i kusur?

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 22.08.2015
19:16

Vidjet ces dok se Fela vrati kad pocnu resetat jer nemamo skok igraca gomila centarsuteva odlazi u prazno. Nakon toliko vremena Feli je trebalo 8 min da pogodi ima potpuno isti stil ko koda vas Benteke dominacija u skoku,gradjenje fantasticno i spusta glavom lopte svojim igracima...Jos jedna tekma kazne i budi siguran da ide iza Runija u tim, bas radi tih centarsuteva koji idu u prazno jer Runi a pogotov Cicarito nisu stoperima ni do ramena.

avatar
AxweII
Saturday, 22.08.2015
15:51

Napokon da i Njukastl odigra jednu utakmicu sa kojom se mogu ponositi. Ruku na srce mogli su igrati i jaci presing i bolje drzati loptu u nekim situacijama al opet kad se pogleda kako su zapoceli sezonu ovo je zlatan bod. Mitar je po meni bio sjajan, malo se umorio pred kraj tekme al sve u svemu radio je prave stvari koje Englezi jako cijene. A to je borbenost i vracanje u defanzivu.n Sto se tice MU, njima ocigledno fali napadac i sve pricice da Runi moze popuniti tu rolu su smjesne. Memfis nije odigrao nesto posebno. Trebao je svjeziji Young igrati. Takodje Utd-u je falila ta prjetnja u skok igri u napadu i tu su morali igrati sa Felainijem. Msm da bi on dosta namucio svrake.

avatar
Андер Ерера
Saturday, 22.08.2015
16:24

Konačno neki tvoj komentar gdje ne trolaš. Felaini je bio suspendovan pa nije igrao, mislim da bi sa njim dobili.

avatar
Volim nogomet
Saturday, 22.08.2015
15:50

Nie Unitd uopće loše odigra koliko to rezultat sugerira. Imali su vrlo dobre šanse priko zicera Chiche ,Smalling iz kornera nisan dobro vidija jeli bila stativa ili je sa crte skinija ,pa Mata također isto kad je puca ,Carrick ,itd. Unitedu očigledno treba napadač pošto imaju problema sa realizacijom da je možda bio neki jači tim ovo bi mogli naplatit sve promašaje Uniteda.

avatar
mrancic
Saturday, 22.08.2015
19:52

Igrao je lose jet nije pobedio autsajdera

avatar
mcnabb
Saturday, 22.08.2015
15:49

man utd ima stvarno dobre igrace ali nema igru. oni kruze oko 16 ali sve je to neubedljivo. realno posle 2 minimalca , nisu uspeli na isti nacin da pobede iako su mozda i bili najbolji od starta sezone. jednostavno nemaju tecnu igru. njukasl se dobro branio, imao je i srece ali na kraju je mogao i do 3 boda. steta za mitrovu precku

avatar
koki77
Saturday, 22.08.2015
15:49

Preko potreban napadac... sve je dobro ide lopta ali kada se ubacuje kome.. treba neko snazan okretan.. Kejn, Benzema, Kavani bilo ko..

avatar
Nikola Burzanovic
Saturday, 22.08.2015
15:47

Collocini spasio 2 cista gola , kako je doktorski odigrao

avatar
Saturday, 22.08.2015
15:47

Prosto neverovatno. Ovaj Poson više ne treba da sudi nijedan meč u Premijer ligi. Čovek je napravio kolicinu neshvatljivih grešaka. Prva u nizu je poništen gol Runija, pa faul nad Matom u dva navrata. Prosto da ne poveruješ. Odbrana pristojna, vezni red takođe zadovoljavajuć (s tim da Erera mora da počinje utakmice), a napad nije uopšte dobar. Runi mora da igra polušpica od početka, na poziciji koju je igrao Januzaj, dok napadač mora da se dovede-neki razbijač, poput Gomisa, Lakazeta, Benzeme... #NAPADAČHITNO

avatar
Denis Split
Saturday, 22.08.2015
16:39

Ne dat sudcu da sudi više jer nije svira 2 faula na Mati i jer je linijski sudac možda pogriješia zbog gola? E kad bi tako svakome bilo, ne bi ostala 2 sudca.

avatar
čombe
Saturday, 22.08.2015
18:47

Sad i ti trolas junajted..

avatar
Андер Ерера
Saturday, 22.08.2015
15:46

Koliko napada, par zicera promašili, stativa, Runiju čist gol poništen. Nema, kad neće onda baš neće. Očigledno da se mora dovesti brzo neki visok, snažan napadač, mislim da to treba Junajtedu više nego išta jer protiv organizovane odbrane bez dovoljno visokih igrača u napadu ide jako teško.

avatar
Heisenberg321
Saturday, 22.08.2015
15:46

Koloćini objasnio kako igra jedan štoper! Mitar sjajan s obzirom da mu je ovo prva tekma u Premijer ligi, i šteta za onaj šut. :)

avatar
GGMU-Stefan
Saturday, 22.08.2015
15:45

Nismo pobijedili ali smo odigrali najbolju utakmicu za sada. Fali jedan napadac.

avatar
Saturday, 22.08.2015
18:10

Bolje da nismo odigralu dovro, i odneli 3 bida

avatar
čombe
Saturday, 22.08.2015
15:45

Sad ce pochetino ovde objasniti da je newcastle ustvari ostecen i da junajtedu pomazu sudije..

avatar
AxweII
Saturday, 22.08.2015
16:27

Mora da ga sanjas nocu.

avatar
čombe
Saturday, 22.08.2015
18:47

25 god bez titule brate :)

avatar
Saturday, 22.08.2015
18:11
avatar
$$$ BRACELA $$$
Saturday, 22.08.2015
15:45

Bravooo za Mitra i drustvo steta za priliku koju je propustio ali tek je sve krenulo..8-9 gola ocekujemo od tebe a naravno moze i visee!

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 22.08.2015
15:44

Evo ovo ne volim imamo sve sto treba dominaciju,sanse sve aposlutno sve i mi ne damo gol a kad ne igramo dobro onda damo.. vise bi volio da ne igramo dobro a da pisemo po 3 boda,strasno fali FELA nema ko udariti tu loptu glavom i tu nastaje problem cenatrsutevi su bezkorisni jer su napadaci niski..Jos jedna utakmica kazne za njega a onda se vraca i siguran sam da ce igrati iza Runija on i da ce utrcavat na te centarsuteve ko protiv Briza.

avatar
Poznavalac
Saturday, 22.08.2015
15:43

Vala dosta je i bilo,united pod van galom igra uzasno ruzan i dosadan fudbal..prosle sezone su se dosta provlacili i nezazluzeno osvajali bodove,a i ove su krenuli tako..

avatar
Red_Devil
Saturday, 22.08.2015
15:43

Ne mogu vjerovati koliko nesrece za United. Prvo Rooneyu poniste cisti pogodak jer nije bio u offsiedu sto je kasnije snimka pokazala. A nakon toga drugo polovrijeme to nisu istine sto je Krul vadio van iz mreze...a kad ga konacno jednom lopta prosla onda ju igrac sa crte izvuce van. Velika steta jer united je u zadnjih 15 minuta bio cijelo vrijeme u sesnaestercu Newcastla.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Saturday, 22.08.2015
15:42

Kakav mitar svi neprimetni u 2 poluvremenu, Junajted gazio, koliko samo sansi ne verujem, niko da da gol, trebalo je da bufe 4-0, mnogo sam se iznervirao, treba nam napadac, runi dno dna, januzaj pojma nema, gde je erera? Ubacuje kerika omg, Junajted dnk dna, ja sam ogroman navijac Junajteda ali ovo je stbarno dno dna, nema ko da da gol ej, depaj samo neke finte odugovlaci.mnogo sam se iznervirao..

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Saturday, 22.08.2015
15:42

imao sam Smolinga na fantasi I pogodi stativu na kraju kakva steta

avatar
Saturday, 22.08.2015
16:02

Veruj mi. Velika šteta. Zaslužili smo sva tri boda :(

avatar
the NormalOne
Saturday, 22.08.2015
16:21

Dobices svako solida brojpoena (6-7) sacuvao je mrezu Junajted.

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Saturday, 22.08.2015
16:07

Zasluzili cist vam je gol ponistio

avatar
Toti 10
Saturday, 22.08.2015
15:41

Zamolio bih igrace koji su stavili Mitrovica u startnih 11 da mi kazu samo koliko je doneo poena danas?

avatar
the NormalOne
Saturday, 22.08.2015
16:21

Pa verovatno 2,za start.

avatar
Toti 10
Saturday, 22.08.2015
16:32

Hvala ti na odgovoru, mislio sam da je doneo vise. Nisam bas najbolji sa tim bodovanjem.

avatar
Roči Salamanka
Saturday, 22.08.2015
15:41

Kolocini izdominirao,Runi totalno izgubljen,nije mu mesto napadaca i kraj.nFascinantan je podatak da Man Utd u 3 utakmice ima 7 bodova i dali su 1 gol (Januzaj). da ovu statistiku Celsi ima pljuvali bi do sutra.

avatar
mrancic
Saturday, 22.08.2015
19:58

Runi mora da odmori.Danas je igrao lose i pod pritiskom je.Sta je sa Vilsonom i Pereirom.Cicerita probati slefecu utakmicu kao startera.Nema vise spica na trzistu koji bi se prodao i koji bi isao u Junajted.Do 31.naslusacemo se gluposi o Bejlu, Mileru i Ibrahimovicu.

avatar
Brat Scholes
Saturday, 22.08.2015
15:40

Napadac pod hitno,napad jednsotavno ne radi,cist gol Runija inace.

avatar
ManUtdSrbija
Saturday, 22.08.2015
15:40

Sve naopako ide.. Kad igramo bez neke posebne ideje, damo taj jedan gol na srecu bar, kad igramo vrhunski fudbal, ne mozemo da postignemo pogodak, pa to ti je. 18 suteva na gol, 8 u okvir, i nista! Imali smo i srece kada je Mitar pogodio precku i pred kraj kada su razvili kontru posle kornera. Ocigledno nam fali napadac svetske klase kada vec niko ne ume da postigne makar jedan pogodak. Ostaje veliki zal posle ove utakmice, zasluzili smo pobedu.

avatar
SAF 1986
Saturday, 22.08.2015
15:39

Cist go ponisten,mnogo propustenih prilika

avatar
Manipulator
Saturday, 22.08.2015
15:39

Cekaj, dje su sad pristalice ovog kluba da pisu kako je Junajted mocan? Sigurno vam je bio povrijedjen vas sudija pa vam nije poklonio pobjedu.

avatar
Brat Scholes
Saturday, 22.08.2015
16:08

Jedva gol Bentekea iz ofsajda protiv velikog Bournemoutha.

avatar
ManchesterUnited
Saturday, 22.08.2015
15:39

Junajted kad odigra dobro ne postigne gol a u prvom poluvremenu su jednostavno morali.

avatar
S-I-M-K-E_
Saturday, 22.08.2015
15:38

Bez obzira sto Junajted ima 7 bodova,napad im je blago receno katastrofalan...U tri utakmice dali su samo 1 gol,jer onaj autogol ne racunam.

avatar
scylla98
Saturday, 22.08.2015
15:38

Nece nas gol pa nece! I to ti je!