Junajted poslao poruku Pogbi, navijače baš briga, više ih zanima 14-godišnjak!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 11.12.2018.
10:26
Izvor: Sportske.net

Pogba je skupo plaćena rezerva, igraće sa "drugopozivcima" u Valensiji, a Rajoli je predočen stav kluba. Mnogo više pažnje izazvao klinac koga ćemo videti u omladinskoj ekipi...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Pol Pogba i Mino Rajola su dobili jasan odgovor, od odlaska nema ništa, pogotovo u januaru. Bez obzira šta se bude desilo sa Murinjom, ne postoji nikakva šansa da Francuz bude prodat, čak ni ako stignu ponude od Juventusa ili Barselone, što je teško da će se desiti.

Naime, u Junajtedu veruju da bi prodaja Pogbe bila loša po marketing, da bi se odrazila na prestiž kluba, ali sigurno da neće pritiskati Murinja ni da Francuz igra.

On će biti u timu sutra uveče protiv Valensije, u ekipi koja je praktično rezervna jer će Murinjo odmarati ključne fudbalere za duel sa Liverpulom. Ne očekuje se da Pogba protiv lidera bude u timu, on je definitivno izgubio mesto u startnoj postavi.

Navodno je Murinjo i rekao čelnicima da je umoran od tražena mesta za Pogbu, prilagođavanja sistema francuskom fudbaleru i da sve što je pokušao nije uspelo. Niko mu se neće mešati u posao, tim pre što i u gornjim ešalonima veruju da je Murinjo u pravu i da Pogba ne zaslužuje startno mesto.

Recimo i to da će danas, sa ekipom u Španiju otputovati i 14-godišnji Šola Šortajr, ali ne sa prvim timom, već omladincima koji su izborili plasman u narednu rundu. Niki Bat, trener ekipe do 19 godina ga vodi, kao i 15-godišnjeg Vila Fiša.

Šortajr je bio deo timova koji su bili na pripremama u Austriji, impresionira među starijim igračima i u Junajtedu i na nacionalnom nivou, trenirao je sa mladim selekcijama Engleske.



Videćemo da li će 14-godišnjak dobiti šansu, a iskreno, navijače Junajteda više zanimaju klinci, nego rezultat seniora u Valensiji, što i nije čudno, "Đavoli" su u top 16 fazi, jedini način da osvoje prvo mesto u grupi je da Juve ne pobedi slabe Jang Bojse u Bernu, a da Junajted trijumfuje protiv Valensije...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke