Junajted podesio tajming, sledeće nedelje objava, dodali i desnog beka na listu!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 12.03.2019.
09:48
Izvor: Sportske.net

Izgleda da više nema nikakve dileme, čeka se reprezentativna pauza...

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Izgleda da više nema ni pregovora, ni skrivenih želja, jedini kandidat za menadžera Junajteda je sadašnji v.d. Ole Gunar Solskjer.

Njegovo imenovanje uslediće pre kraja sezone, kako pišu engleski mediji tokom reprezentativne pauze.

U klubu smatraju da će ovo dodatno ohrabriti igrače za juriš na četvrto mesto, ali i za nastavak takmičenja u Ligi šampiona.

Solskjer već planira prelazni rok, traži štopera, desnog beka, sada je novo ime Davide Kalabrija iz Milana koji bi sa Dalotom konkurisao za mesto kraj desne aut linije, a i dalje se pominje Kulibali kao mogući svetski rekord za štopere.

Biće još spekulacija, ali ono najvažnije je da će Norvežanin imati odrešene ruke, od dolaska je izgubio samo prvi meč osmine finala LŠ protiv PSŽ i nokautirao rivala u revanšu, a za vikend je Junajted pretrpeo prvi poraz u šampionatu od Solskjerovog dolaska, izgubili su od Arsenala i ispali iz top 4.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marco Popovich
Tuesday, 12.03.2019
20:55

Samo ne Italijana u PL!

avatar
mrancic
Tuesday, 12.03.2019
17:35

Ole,slušaj malo Fergija i Fodena ali i gledaj malo okolo.Bez još nekoliko kvalitetnih igrača nema borbe za titulu iduće sezone

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 12.03.2019
11:16

Donaruma (jedino ako pronadjemo nekog vrhunskog golmana u najboljim godinama), Plizari, Konti, Kalabria, Kaldara, Romanjoli, Bakajoko (potrebno ga je otkupiti), Paketa, Pjontek i Kutrone nisu dostupni.