Junajted pobedom otvorio post-Ronaldo eru, Roma se osvetila Barsi

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 01.08.2018.
08:51
Izvor: Sportske.net

Konačno se upisao i Murinjo, "Đavoli" tukli Real. Malkom dao gol nesuđenom klubu, ali u poslednjih deset minuta Roma slavila u Teksasu. Minimalac rezervnog Totenhema protiv Milana...

EPA-EFE/LARRY W. SMITH
EPA-EFE/LARRY W. SMITH

Povezane vesti

Junajted je stigao do prve pobede na turneji i to zahvaljujući Aleksisu Sančezu. Čileanac koji je kasnio sa dolaskom zboh problema sa vizom je bio čovek odluke u duelu protiv Reala na "Hard Rok Stadionu".

Bili su malo jači nego u prethodnim mečevima, vratio se De Hea, Fred je debitovao, kod Reala samo Benzema i Bejl u postavi koja je pre par meseci osvojila treću Ligu šampiona. U prvoj pola sata Sančez i Erera su doveli "Đavole" do prednosti, a posle nekoliko promašaja Benzema je u finišu prvog dela smanjio na 2:1, koliko je ostalo i do kraja meča.



Oslabljeni Totenhem je dobio Milan, a odlučio je zaboravljeni N'Kudu koji je prošle godine bio na neuspešnoj pozajmici u Barnliju. On je sjajnim udarcem matirao Donarumu, Milan je imao nekoliko prilika, Poketino je izveo tim rezervi, a tek u poslednjih pola sata pojavio se Eriksen, uz veliki aplauz oko 30 000 ljudi u Mineapolisu. Jasno, skandinavski koreni u ovom delu Amerike se ne zaboravljaju.



U Dalasu Roma se na neki način osvetila Barsi za to što su im Katalonci ukrali Malkoma. "Vučica" je slavila sa 4:2, sa tri gola u poslednjih desetak minuta.

Rafinja je načeo Italijane, El Šaravi izjednačio, a Malkom se upisao protiv nesuđenog kluba. Ipak u finišu meča, kada je Valverde pustio decu na teren, Florenci, Kristante i Peroti sa bele tačke su okrenuli rezultat, za konačnih 4:2 za Barselonu. Kolarov se pojavio na terenu poslednjih 15 minuta.



Man Junajted - Real 2:1
Totenhem - Milan 1:0
Roma - Barselona 4:2

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Wednesday, 01.08.2018
15:21

Bravo momci. Lupaj Barsu jos jedared!

avatar
F. C. B.
Wednesday, 01.08.2018
12:53

Artur će biti dobro pojačanje, po stilu igre je igrac profila Xavia, i ima prostora da uči i napreduje uz Busketsa, Mesija, Kutinja. Lengle je dosta siguran i smiren, ima odlicnu tehniku i razumije dobro igru. Malcom mi je u pocetku djelovao malo nesigurno, pokusao je da napravi prodor nekolika puta, pa nije uspio, ali imaće on vise prostora kad tu budu glavni igraci. Prodati ako ikako moze Vidala, Gomesa, pa i Denisa, Alkasera. Vermalen bez obzira sto ima stopera moze ostati, jer ne moze se na njemu zaraditi, a trebaće kad tad stoper tog iskustva. Ostaviti ili Minu ili Marlona. Rafinju ne prodavati niposto, odlican igrac, moze i u veznom i na krilu da igra, vidi se da je klasa, pravi razliku. I ostaviti i Munira ako ode Alkaser, a i bolji je od njega..

avatar
real4ever
Wednesday, 01.08.2018
12:24

Sviđa mi se igra Reala, ima mnogo prostora za napredak nekih igrača koji su kod Zidana bili prekriženi. Sebaljos me je sinoć oduševio, Odriozola isto, Vinisius strašno dobar igrač. Ima i onih koji nažalost nemaju Realov DNK, Edegard, Mahoral. Sve u svemu biće ovo dobar Real. Benzema je sada mnogo bliže golu i sigurno da će dati više golova nego prethodnih sezona. Ja sam bio skeptik da ovo neće biti dobro, ali sinoć su me uvjerili u suprotno. Kada se sklope sve kockice i kada budu igrali oni standardni igrači biće to opet strašno dobar tim. Najviše mi se sviđa što igraju 3 puta brže nego kod Zidana, pa lopta tako brzo putuje da će svako imati problem sa Realom. Kada oni klinci dominiraju cijelo drugo poluvrijeme nad Junajtedom i sakriju im loptu, šta će biti kada Kros, Modrić, Isko i Kasemiro budu tu i oni budu vodili igru.

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 01.08.2018
15:16

Benzema će dati više golova jer nema ko da da,a ne zbog kvaliteta.

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 01.08.2018
10:50

roma po navici razbija barsu. real pada

avatar
F. C. B.
Wednesday, 01.08.2018
12:39

Hahaha, pozdravio te Rafinja.

avatar
Stefoon
Wednesday, 01.08.2018
13:56

Druze drugo poluvreme kad je Roma dala tri gola igrali su momci 98, 99 i 2000 godiste.

avatar
GoHardCAMPEONES
Wednesday, 01.08.2018
10:17

Murinjo igrao s najjacim igracima koje je imao do 85. Minuta hahah, koji tryhard u prijateljskoj i bunker, Sebaljos, Teo, Vinisius i Odriozola odlicni.

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 01.08.2018
09:51

Mladići odlični bili,napad je slab bez kupovine.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 01.08.2018
09:19

Nikad nije lepo izgubiti pogotovo jos od ovakvog mancestera..ali dobro ipak je prva utakmica,novi trener i od standardnih igraca samo bejl i benzema...vinicius po meni bio odlican,mogao bi da ostane u klubu i posluzi za rotaciju