Junajted odbio da dovede Jovića, razlog leži u jednom čoveku!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 28.12.2020.
16:55
Izvor: Sportske.net

Engleski velikan dao šansu 10 godina starijem napadaču.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Krajem septembra Real Madrid je ponudio Mančester junajtedu Luku Jovića, ali se slavni engleski klub odlučio za Edinsona Kavanija, koji je tada bio slobodan igrač.

Ovu informaciju preneo je poznati sportski novinar Fabrisio Romano dodajući da će kraljevski klub u januaru biti spreman da proda srpskog napadača ukoliko stigne adekvatna ponuda.

Prethodnih nedelja se Jovićevo ime najčešće dovodilo u vezu sa Milanom, a za vikend je procurela informacija da bi mogao da završi u ekipi Vulverhemtpona.

Jović je pre godinu i po dana stigao na Santjago Bernabeu iz Ajntrahta sa oreolom jednog od najperspektivnijih napadača, ali talenat nije uspeo da opravda u najvećem klubu.

Poslednji nastup imao je još početkom novembra, a na slabu minutažu nadovezale su se povreda i problem sa virusom korona.

Ugovor mu ističe na leto 2025. godine, ali mu je tržišna vrednost trostruko umanjena od dolaska u Real.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
adidas forever
Monday, 28.12.2020
19:50

A da se ne lažemo više o tome kako je Jović najveći promašaj Reala, kako nije opravdao očekivanja itd.? Perez ni u ludilu ne bi kupio Jovića ni za 3 puta manje pare da nije morao. A morao je verovatno da plati reket Fali Ramadaniju za prošle i/ili za neke buduće poslove, to svakako nećemo saznati. Da nije toga Jović bi mogao da vidi Santiago Bernabeu samo sa tribina kada plati ulaznicu ili ako bi nekom igrom slučaja njegov klub (koji god da je) gostovao na ovom stadionu.