Junajted očajan, De Hea je gotov!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 20.07.2020.
08:46
Izvor: Sportske.net

Prekipelo, ali situacija zaista deluje bezizlazno...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

David De Hea je na udaru. Posle nove greške, jasno da nije ni senka onog golmana od pre dve sezone, i sada je već Junajted u dilemi šta da radi.

Nameće se solucija koja je jedino logična, da vrate odličnog Hendersona iz Šefilda koga želi Čelsi. Ali, ovaj golman ni za živu glavu neće na "Old Traford" da bude rezerva De Hei.

Jasno, mnogi se pitaju kako to da De Heu Soslkjer ne može da preseli na klupu, ali to je naivno, golmana koji prima 20 miliona evra po sezoni ne možete da držite među rezervama.

Morate da ga prodate, što je u ovom trenutku nemoguće.

Naime, kako kaže Murinjo, Španac je imao mnogo sreće da prošlog septembra potpiše "faraonski" ugovor, prima golove, pravi greške iz meča u meč i to ne traje samo ove sezone.

Nekada su ga nazivali najboljim golmanom na svetu, sada je daleko od te forme.

Junajted bi ga rado prodao, ali nema kome.


Bonus baner

Naime, sve velike mreže, ako tako možemo da kažemo su zauzete.

Oni koji mogu da ga priušte, Real, Barselona i PSŽ imaju već sjajne golmane, Parižani se neće odreći Kejlora Navasa, oni imaju druge prioritete.

Sa te strane Junajted ima problem.

Murinjo kaže da je De Hea sjajan golman, najbolji na svetu na liniji, ali problem su istrčavanja, ista stvar je sa Kepom iz Čelsija.

Alan Širer smatra da Junajted mora naredne sezone da vrati Hendersona, ali ne daje odgovor šta će biti sa De Heom, jer on se sigurno neće odreći 20 miliona po godini i otići u neki drugi klub, ni na pozajmicu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Wednesday, 22.07.2020
18:32

Де Хеа дефинитивно није више у оној форми у којој је био и по којој га памтимо, али зато прима огромну плату коју није оправдао. Док су могли да га продају то је била нека потенцијална сума од 80-100 милиона, међутим сад осим што би морали да спусте цену морају наћи и заинтересоване клубове, којих тренутно нема. Хендерсон је одличан голман и сигурно би се више залагао али бојим се да ће постати жртва тренутно првог голмана са којим клуб не зна шта ће.

avatar
TheMagician
Monday, 20.07.2020
15:44

Eh tugo mojaa.. hahahahahahahahahaha
Da citiram pojedince: "Mi redovno kantamo Celzi"..

avatar
Manchester UTD
Monday, 20.07.2020
11:49

Alo ljudi, kao prvo nisu igraci krivi vec trener, a vi svi pljujete De Heu ili nekog u odbrani. Cinjenica je da su igrali lose, ali ova utakmica ide Oleu na dusu! Taktika je bila tragedija, ono sto se videlo juce je rezultat trenera koji nema sirinu u glavi u taktickom smislu. Vratice se De Hea i branice kao i do sad i dalje ce nas vaditi, ali mora neki put i on da ima los dan.

avatar
Vjeko Stojančić
Monday, 20.07.2020
11:05

Ne od prije dvije godine on pravi greske kako je dosao u Junajted naravno kad imas Vidica i Ferdinanda i nemoras ici sa crte oni to lijepo odrade ,problem je kad igraju prvo Dzons i Smoling a sada Lindelef i Megvajer koji su totalno izgubljeni u prostoru (cak su ovi prvi i bolji) igraju bez ikakvog dogovora i rezona pa se desi stalno sudaranje njih dvojice a naravno De gea stoji na crti i nepomislja da izadje i uhvati cesto najednostavniju loptu.Dobro Murinjo kaze na crti najbolji ali danas golman mora znati i igrati fudbal.

avatar
Nemanjici
Monday, 20.07.2020
10:10

DDG je mogao bolje da odreaguje kod oba gola...Ali ljudi, Lindelofa kod prvog gola kao i da nije bilo. Ziru je bio ispred njega pola metra i naravno covek dao gol. Ono je sramno da jedan stoper MAN Utd onako reaguje kao mrtav konj. Sramno.

avatar
Provokator
Monday, 20.07.2020
10:07

Ovo je vec drugi njihov igrac koji im uzima ogroman novac i pruza lose partije. Izgleda da faraonski ugovori u Unitedu znace da se gubi na volji za sportom..

avatar
Oldboy
Monday, 20.07.2020
10:03

Da su De Hea I Megvajer Rusi odnosno Korejanci, ne bi koštali 2 miliona

avatar
Milos Ilic_fb1
Monday, 20.07.2020
09:14

Nije problem sto su velike mreze popunjene, vec je najveci problem taj ugovor.
I da ga hoce neki klub poput Reala, niko mu nece dati tu platu. Pa jedan Ronaldo je u realu imao oko 25. A decko nije lud da se odrekne u najboljem slucaju 5 a najgorem 10 miliona godisnje. Lakse mu da sedi na klupi ili da glumi pajaca na golu

avatar
Grobbelaar
Monday, 20.07.2020
09:11

Potpuno pogrešna postavka utakmice od strane OGS. Taktika koju nisu igrali nikad ranije, nedostatak hrabrosti da se DDG skloni sa gola i da brani Romero koji je statistički bolji golman od njega, nezalečeni Williams od 1. minuta umesto da Fosu-Mensah poveže dve tekme zaredom, Daniel James koji osim brzine nema šta da ponudi, izgubljeni Fred koji ne zna šta igra, itd. itd.
Sve to, uz 2 dana manje odmora je za posledicu imalo totalno neprepoznatljiv Man United, te se i Chelsea lakše od očekivanog plasirao u finale.
Svi su podbacili i bukvalno nema jedne svetle tačke, ali DDG kao direktan krivac za 2. gol i indirektan za 1. bi morao da se preseli na klupu. Kolike god bile njegove ranije zasluge, vidljiv je njegov pad u formi, te mu se mora staviti do znanja da nije nezamenljiv i da mora da se bori za mesto medju stativama. Nisam za njegovu prodaju, ali jesam za to da se Dean Henderson vrati s pozajmice, pa neka brani ko je bolji i spremniji.

avatar
LUZERPOOL
Monday, 20.07.2020
12:37

Sve bi se slozio samo ne za romera, romero je statisticki bilji kada neigra i igra neke kup utakmice protiv treceligasa, ni nema sansu da pogresi.Da nebi njegovih ( De GEa) obrana protiv Palasa sada bi odavno bili van top 4.

avatar
rademan
Monday, 20.07.2020
09:04

Jedno vreme je bio najbolji golman, ali odavno to vise nije. Ugovor je dobio na staru slavu. Tesko ce se sad naci klub koji moze da ga priusti i koji bi platio toliko. Mada se sa ovim bogatima nikad ne zna. Henderson je dobar, al mozda bi ga trebalo drzati jos jednu, dve sezone negde na pozajmici, da stekne iskustvo, a do tad ce se videti sta je sa De Heom. Ko da je i on izgubio samopouzdanje pored Megvajera i Lindelofa.