Junajted na zvaničnom sajtu napravio skicu startne postave protiv Partizana!

Autor: Darko Mitrović
utorak 05.11.2019.
16:49
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je nekoliko imena sigurno.

EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

Dva dana je ostalo do utakmice četvrtog kola Lige Evrope, između Mančester junajteda i Partizana na Old Trafordu.

O ekipi Partizana koju u četvrtak možemo očekivati u ovom meču se manje-više sve zna, uz jednu, najviše dve izmene u odnosu na sastav koji je u posldnje vreme najstandardniji, a kao i pred meč u Humskoj pre nepune dve nedelje, enigma je startnih 11 za koje će se odlučiti Ole Gunar Solskjer.

Tom temom danas se bavi i zvanični sajt kluba sa Old Traforda, uz podsećanje da za vikend Junajted očekuje i važan premijerligaški meč protiv Brajtona.

S obzirom da kapiten Ešli Jang zbog kartona neće imati pravo nastupa protiv Brajtona, na sajt Mančester junajteda se nagoveštava da bi Solskjer ovoga puta mogao da ga uvrsti za meč sa Partizanom. Podsetimo, Janga u Humskoj nije bilo u sastavu.

Drugi nagoveštaj odnosi se na trojicu mladih igrača, Vilijamsa, Garnera i Grinvuda. Prva dvojica su, po proceni Solskjera, obavila odličan posao u Beogradu, Grinvud je tada svih 90 minuta proveo na klupi, ali u četvrtak bi svu trojicu trebalo očekivati na terenu. S druge strane, možda bi Vilijams mogao da bude na klupi, kako bi se sačuvao za Brajton, a da Jang zaigra od starta na levoj strani.

Mrežu Junajteda će najverovatnije ponovo čuvati Romero, koji u Ligi Evrope dobija priliku umesto De Hee, izuzev u meču protiv AZ-a.

U odbrani, za očekivati je da Megvajer odmori posle osam uzastopnih mečeva u kojima je odigrao po 90 minuta, a sve ostalo uglavnom slično kao u Humskoj.

Trener Solskjer ponovo neće moći da računa na nekolicinu povređenih igrača (Pogba, Matić, Tuanzebe, Baji, Dalo, Fosu-Mensa, Šo...), a da li će neko od njih u četvrtak ipak biti na raspolaganju, saznaćemo sutra na konferenciji za medije.

U tekstu na Junajtedovom sajtu se ističe i moguća dilema oko formacije za koju će se Solskjer odlučiti. Juče se u pojedinim englekim medijima najavljivama formacija 3-5-2, ali klupski sajt najavljuje 4-2-3-1.

Dakle:

Romero - Van-Bisaka, Megvajer (Lindelof), Roho, Jang (Vilijams) - Džons, MekTominaj - Lingard, Mata, Garner - Grinvud.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke