Junajted može da sastavi ekipu od povređenih igrača!?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 17.11.2014.
22:05
Izvor: Sportske.net

"Bolnica" u Mančester Junajtedu je puna, previše igrača najverovatnije neće biti u konkurenciji za meč sa Arsenalom kome takođe ne cvetaju ruže po ovom pitanju.

Beta/AP Photo/ Nick Potts/PA
Beta/AP Photo/ Nick Potts/PA

Povezane vesti

Menadžer Mančester Junajteda, Luj Van Gal, ima dosta problema da sastavi tim pred nastavak prvenstva i derbi meč sa Arsenalom.

Engleski mediji su se malo i poigrali sa Mančesterom, sastavili su ekipu od svih povređenih igrača Junajteda. Pogledajte kako bi ona izgledala:




De Hea se povredio na reprezentativnoj dužnosti, sigurno neće braniti protiv Arsenala. Uganuo je prst, moguće je da narednih mesec dana neće braniti.

Rafael bi mogao da se vrati za meč sa Arsenalom, ali je po znakom pitanja. Nije igrao od meča sa Čelsijem.

Evans nije igrao skoro dva meseca, ali bi takođe mogao da se vrati u tim za meč sa Arsenalom, baš kao i Rafael. Ipak, u ovom trenutku je povređen.

Roho
definitivno neće igrati na "Emiratima", povredio je rame u meču sa Sitijem.

Dejli Blind  - Povredio je ligamente kolena na dužnosti u Holandiji, nema šanse da igra protiv Arsenala, moguća pauza i do 6 nedelja.

Lingard koji može da pokriva desnu stranu neće najverovatnije igrati do kraja decembra nakon povrede u meču sa Svonsijem.

Kerik nije igrao za Englesku zbog povrede u mečevima kvalifikacija, Hodžson ga je upravo zbog toga odstranio iz tima, pitanje je hoće li biti u konkurenciji za Arsenal.

Poslednji meč Džons (koji može igrati i kao zadnji vezni) igrao je protiv Vest Bromvič Albiona, a mogao bi da se vrati na "Emiratima".

Ne zna se kada će se vratiti Ešli Jang, definitivno to neće biti protiv Arsenala.

Falkao je čovek-maler, muči se sa povredom kolena od samog dolaska u Junajted, mora da drži led nakon svakog zamaranja, a pitanje je koliko će biti spreman da pomogne za vikend.

Ne bojte se, nema problema sa Vejnom Runijem, samo je falio jedan igrač da se kompletira 11 igrača na terenu. Doduše, imao je mali problem sa povredom na treningu pred Sloveniju, ali ništa ozbiljnije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 18.11.2014
15:04

Ovako, Falkao se uspesno oporavio od povrede lista na nozi, Evans i Dzons ce biti u konkurenciji za mec sa Arsenalom, Rafael za mec sa Halom, i nemojte da samo pisete bezveze jer za nekoliko igraca tvrdnje nisu tacne !!!! ...

avatar
PakyCFC
Tuesday, 18.11.2014
12:20

Mora se uzeti u obzir da je ovo veliki problem Mančestera. Igra im nije sjajna, ali ne može se baš napraviti dobar tim sa 20 povredjenih igrača. Prešlo malo iz Arsenala kod njih.

avatar
Faca#Klop
Tuesday, 18.11.2014
11:02

Objektivno velika pobeda Arsenala...United generalno ima problema sa odbranom a ove statistike govore los provod Van Gala na Emiratima.....

avatar
CR7
Tuesday, 18.11.2014
02:04

Valensija-Bleket-McNair-So
Januzaj-Erera-Felaini-Di Marija
Runi-Van Persi
Formacija bi bila po meni 4-4-2
Moze ovako? :)

avatar
Tuesday, 18.11.2014
15:06

Sta je to, tim povredjenih igraca ili pravi tim ?
Mislim Runi, Falkao, Van Persi, Di Marija, Valensija, So, Januzaj, Felaini i Erera nisu povredjeni, i... gde ti je golman ? :D

avatar
CR7
Tuesday, 25.11.2014
18:52

Ovaj tim nije bio povredjen,a golman sam zaboravio xD De Hea

avatar
murjak
Monday, 17.11.2014
23:49

Hahah,kad sam pogledao sliku i vidio Runija nije mi bilo jasno

avatar
Luke Shaw #3
Monday, 17.11.2014
23:47

Katastrofa ! Samo povrede ... Dokle vise !? -_-