Junajted milimetri delili od potpunog debakla, mogu li do novog preokreta?

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.12.2020.
21:51
Izvor: Sportske.net

Prvo poluvreme proteklo u znaku RB Lajpciga, gosti još i dobro prošli.

EPA-EFE/Jan Woitas / POOL
EPA-EFE/Jan Woitas / POOL

Povezane vesti

Od samog početka meča u Lajpcigu stvari su krenule loše po Solskjerov tim. Odlična akcija domaćih već u drugom minutu meča, Zabicer je sa desne strane poslao loptu na suprotnu ka Anhelinju, koji sjajno reaguje i iz prve šalje precizan udarac u suprotni ugao De Heinog gola - 1:0.

Još se gosti sa Old Traforda nisu oporavili od ovog šoka, a u 13. minutu usledio je novi kada je Anhelinjo bio u ulozi asistenta, a egzekutor Haidara za velikih 2:0 u korist Lajpciga.

Mogla je prednost domaćih da bude i ubedljivija, pošto je na isteku prvih pola sata Lajpcigu poništen treći gol. Najpre je Konate šutirao, lopta je pogodila stativu i skakutala po gol liniji, a u gol ju je ubacio Orban, ali on je to učinio iz ofsajd pozicije, pa je posle intervencije iz VAR sobe gol opravdano poništen.

Mančester junajted je ekipa koja ove sezone često pravi preokrete, ali posle prvog poluvremena ne deluje da je u stanju to ponovo da učini.

Šta će se dešvati u ovoj grupi i kakav će biti konačan rasplet teško je reći, jer je meč u Parizu prekinut u 14. minutu, između PSŽ-a i Bašakšehira, a razlog je rasistička uvreda četvrtog sudije koju je uputio Dembi Ba.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Adis N
Wednesday, 09.12.2020
00:08

Koliko god se solskjer cupao ili nekako dobijo utakmice nema on viziju tima prvo sa fredom protiv psg..sada neki pokusaj ne znam ni ja cega a mislim da niko to ni ne zna jednostavno postavis utakmicu sa 4 pozadi sa jakom sredinom i cekas da lajpcig pogresi...ili ona formacija koja i godi junajtedu..4 pozadi.pogba i mctomenej..fernades.lijevo krilo rasford.u spicu grinvud i desno mata koji ima odlican pas...solskjer nije kalibar trenera greske ispadanja iz LS su samo solskjerove.bas me interesuje posto je reko posle psg da drzi sve u svojim rukama sta ce sad reci. Vreme je da na klupu sjede iskusniji trener.

avatar
IZIO
Tuesday, 08.12.2020
23:02

Crveni lucifer veruje da ce bidi remi, hahahahahaha

avatar
NIKE
Tuesday, 08.12.2020
22:58

Solsker fudbalski maestro🤣🤣🤣 da mu nije bilo rekordnog broja penala prosle sezone svirano za United, ne bi oni ni igrali LŠ, njihov kalibar i jeste LE gdje i pripadaju kvalitetom, nakon odlaska velikog Fergija..