Junajted ima novog kapitena

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 04.08.2019.
09:41
Izvor: Sportske.net

Medijima potvrđeno, najiskusniji igrač nosiće traku.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Kako je potvrđeno medijima iz kluba, Junajted ima novog kapitena.

U pitanju je Ešli Jang, igrač koji ima dug staž u klubu, ali i fudbaler koji igra poslednju sezonu, nije mu ponuđen produžetak ugovora.

Kada bude bio na terenu, Jang će predvoditi tim, on je u klubu od 2011. godine, odigrao je blizu 200 mečeva za Junajted. Problem je što će teško biti starter.

Naime, igrao je i desnog i levog beka, ali Luk Šo je neprikosnoven levo, dok će posle odlaska Valensije, pojačanje Van Bisaka biti sigurno u prednosti u odnosu na 34-godišnjeg Janga.

On je po vokaciji ofanzivni igrač, prava pozicija mu je bliže golu po boku, tu će dobijati šansu, ali je stigao i mladi Džejms iz Kardifa, a tu je Solskjer dobro pokriven...

Kada Jang bude na klupi, kapiten će verovatno biti De Hea.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stretford END 1878
Sunday, 04.08.2019
13:16

Ako cemo po tradiciji ovo je ocekivano, igraci stariji stazom nose traku i kapiten se ne menja tek tako, osim kad se penzionise ili proda.

avatar
Darko0071
Sunday, 04.08.2019
11:38

Pa ako je tako bilje onda da su njemu dali umesto jangu koji nece mozda igrati ni 15 utakmica

avatar
RedDevil612989
Sunday, 04.08.2019
10:31

Na stranu sto ga mnogi ne vole po meni je Jang pravi igrac, vojnik. Nije najbolji bek u ligi ali je covek pristao na promenu pozicije i ostao da igra beka u nedostatku boljeg resenja. Jeste jedan od najiskusnijih u ekipi ali mislim da je De Hea trebao da dobije traku. Igrac svetske klase, dugo je u klubu, vadio iz "mrtvih" i drzao u zivotu Junajted godinama a i poseduje tu lidersku crtu. Nadam se da ce dogodine nositi traku na ruci.