Junajted DVA PUTA propustio da dovede igrača o kojem svi pričaju!

Autor: Stefan Matić
subota 29.02.2020.
11:26
Izvor: Sportske.net

Transfer politika na "Old Trafordu" doživela dosta promašaja u prošlom vremenu.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Tokom nedelje su igrani mečevi osmine finala Lige šampiona.

Najubedljiviju pobedu je ostvario Bajern koji je sa 3:0 na "Stamford Bridžu" već jednom nogom u četvrtfinalu. Bavarci su slavili golovima Gnabrija i Levandovskog, ali je javnost pratila samo jednog igrača - Alfonsa Dejvisa!

Devetnaestogodišnji Kanađanin je činio čuda po levoj strani, delovalo je da "plavci" nemaju načina da odbrane od njegove brzine i driblinga. Levi bek je i asistirao Levandovskom za treći gol posle sjajne minijature.

Bajern je itekako pogodio sa njegovim transferom iz Vankuvera početkom 2019. godine kada su za njega izdvojili petnaest miliona evra. Sada se njegova cena kotira već preko 40 miliona.

Mančester Junajted je imao šansu i to dve da ga dovede.

Baner

Prva je propuštena pre četiri godine kada je Kanađanin nastupao za Vajtkaps, ali su čelnici Junajteda prvo zahtevali dvonedeljnu probu pre nego što ga otkupe za sumu od tri miliona funti.

Dejvis je to odbio zbog obaveza u svom klubu. Druga prilika je bila leto 2018. godine, Vudvord je ponudio deset miliona evra, Kanađani su hteli koji milion više - Junajted se povukao.

Nema sumnje da bi se Dejvis odlično snašao na "Old Trafordu" posebno po levoj strani gde manjka kvaliteta, ipak probe su presudile da Junajted ispusti talenat o kome ćemo tek slušati.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MaNcHesTeR_ed
Saturday, 29.02.2020
12:45

Koji smo mi smejurija od kluba, cenkamo se za sicu, al zato Sanchez i Pogba imaju 20milke po sezoni, jedan da seta pse po gradu, a drugi da menja frizure i smislja proslave golova date sa penala...

avatar
Moljonazo style
Saturday, 29.02.2020
16:41

Igrac igra za Vajtkaps i odbije 2 nedelje probe za Junajted i oni ga ponovo trazili cccc