Jugović - Šta zajedničko imaju Duća i Ronaldo i čija je ovo godina?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 08.04.2019.
19:05
Izvor: Sportske.net

Bivši vezista "Stare dame" govorio za italijanske medije.

Beta/AP Photo/Armando Franca
Beta/AP Photo/Armando Franca

Povezane vesti

Vladimir Jugović, nekadašnji reprezentativac Jugoslavije  i vezista brojnih evropskih klubova, govorio je o jednom od timova za koji je nastupao tokom svoje karijere.

Pohvalio je trener Maksa Alegrija, ali govorio i o brojnim drugim temama.

"Alegri je na vrhunskom nivou već dugi niz godina i zaslužuje da osvoji Ligu šampiona, on je bio jedan od retkih koji su dobili Gvardiolinu Barselonu i to kada je bio u Milanu.

Ovo je dobra godina za Juventus, verujem u sudbinu i mislim da povratak protiv Atletika može da bude znak
", istakao je Jugović.

Govorio je potom i o najprijatnijem iznenađenju Lige šampiona ove sezone Ajaksu, kao i najboljem igraču holandske ekipe, nezaustavljivom Dušanu Tadiću.

"Ajaks je protiv Reala pokazao da niko nema luksuz da potceni protivnika. Bili su konstantno hrabriji sa mladim igračima.

Tadića poznajem odavno i slobodno mogu da ga uporedim sa Ronaldom kada je u pitanju ozbiljnost u pristupanju radu i treninzima
", dodao je Jugović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC 19-ta
Tuesday, 09.04.2019
09:06
avatar
neme
Monday, 08.04.2019
19:32

Kad ih Juve isponistava i to bez CR onda ce biti nij on nas ,nije imao dan i slicne gluposti a on je dobar klupski igrac i to je to.

avatar
Marchisio8
Monday, 08.04.2019
21:31

Потцијенио си Ајакс и Тадића,срећа ниси тренер. Играју у четвртфиналу ЛШ,накантали су Реал на сред Бернабеу терена,сигурно једна таква екипа заслужује више од оваквог коментара. Тадић је доктор,један од 3 најбоља везна на Балкану,мени лично и најбољи офанзивни везни,што ће вјерујем показати и против Јувеа,само ето надам се проласку нашем.

avatar
Marchisio8
Tuesday, 09.04.2019
11:48

Једино је Модрић бољи свеукупно,али као што рекох,офанзивног везисту ође бољег немамо. Није Реал пустио ништа,урадили су оно што си и ти,потцијенили су их,што показује и Рамосов картон. Виђећемо,моје мишљење је да ће нам Тадић и Ајакс направити велики проблем.

avatar
neme
Monday, 08.04.2019
23:48

Pjanic Dzan i Matuidi ce ih razmontirati.Posle Rakiticaa Modrica i Pjanica moze Tadic.Real je svesno tankovao sezonu da krene u novu eru 3LS za redom stvarno je previse.