Jović opet u žiži - Šta je sve Real mogao sa 60 miliona? Dobre vesti za Srbina!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 05.10.2019.
11:31
Izvor: Sportske.net

Ne sme da bude opsednut, napisi o prodaji ponovo nemaju nikakvu podlogu. Kako bi se snašli drugi igrači i koga je sve Real mogao da dovede?

Beta/AP Photo/Alberto Saiz
Beta/AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

Luka Jović ponovo neće biti u timu, Zidan je definitivno odustao od igre sa dva špica, pa će Srbin i dalje čekati šansu sa klupe. Odigrao je 218 minuta, nema gola, ali nove priče da trener ne veruje u njega, nemaju veze sa istinom.

On je strateška kupovina, kako kažu mediji bliski Realu, Benzema nije večan, pa i ako je Jović nestrpljiv, moraće da sačeka svoju šansu. Zidan ne želi da Srbin pregori u želji za golom, ni da mu to bude opsesija, dok Perez veruje da Luka mora da probije mentalnu blokadu, kako bi opravdao uloženi novac.

Kad smo već kod 60 miliona koliko je plaćen Jović, mediji se bave i formom igrača koje je Real mogao da kupi umesto našeg fudbalera.

Prva ideja je bio Timo Verner, on je dao pet golova u tri meča, ali Bundesliga i Primera ne mogu da se porede, mada Verner igra zaista odlično, u ukupno pet mečeva u sezoni, sedam puta je zatresao proivničku mrežu, dao je dva gola u Ligi Šampiona.

Drugi na listi je Pjontek koji je kao zvezda padalica u Milanu ove sezone i Real je odahnuo što ga nisu kupili.

Ikardi se takođe pominjao kao rešenje, otišao je u PSŽ, igra standardno, ali sa njim su neki drugi problemi bitniji, svlačionica ga ne voli i ta opcija nije realna.

Što se Lukakua tiče, koštao je više nego Jović, no mediji smatraju da se ne bi uklopio u igru, da, iako je dobro počeo u Interu ima problema sa povredama, ali i kilogramima, Zidan je bio baš protiv da se o njemu i pregovara.

U svakom slučaju, nadajmo se da će Jović dobiti priliku i iskoristiti svaku šansu, pa i eventualno minute koje mu danas Zidan pruži, u nastavku meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Sunday, 06.10.2019
15:15

Šta je sve Real mogao sa 60 miliona? Pa ništa gluplje nisu mogli nego da ih daju za debelog Jovića. Za te pare su mogli da kupe 60 boljih fudbalera od njega, al' opet... šta će im 60 fudbalera? :D

avatar
MunzeKonza
Saturday, 05.10.2019
13:08

Ako su hteli bolju opciju od Jovica, a pritom da ne plate "mnogo", trebali su da kupe Belotija. Posle s3ksa nema kajanja. U svakom slucajno ne daj se Luka!!! Samo jako!!!

avatar
Milos Kosta Kostic
Saturday, 05.10.2019
12:22

Njemu je stvarno potrebno da udje sa klupe i postigne gol, mislim da bi nakon toga dobio dosta samopouzdanja i mentalne snage i da bi usao u opasnu seriju golova