Jović i drugovi nisu mogli da izdrže: "Bilo je suza..."

Autor: Beta Beta
petak 10.05.2019.
11:08
Izvor: Beta

Nemački tim je propustio veliku priliku da se bori za evropski trofej.

Epa/Marcel Bieri
Epa/Marcel Bieri

Povezane vesti

Trener fudbalera Ajntrahta Adi Hiter rekao je da je njegov tim razočaran nakon poraza u polufinalu Lige Evropa od Čelsija posle penala, ali je istakao da je ponosan zbog svega što su njegovi igrači postigli ove sezone.

"Veoma smo razočarani, san o odlasku u Baku nije postao stvarnost. Zaslužili smo da budemo u finalu... Ali, izuzetno sam ponosan na svoj tim i na ono što je pokazao na Stamford Bridžu. Svi smo sanjali finale. Boli, ali moramo biti ponosni", rekao je Hiter nakon utakmice.

Fudbaleri Ajntrahta nisu uspeli da se plasiraju u finale Lige Evropa pošto su sinoć izgubili od Čelsija posle penala sa 4:3.

"Bilo je suza u svlačionici... Mogu samo da čestitam svojim igračima na svemu što su postigli ove sezone. Naterali smo ljude da primete naš tim ove sezone i mislim da je to vrlo važno", rekao je Hiter.

Pred Ajntrahtom su sada, posle ovog razočaravajućeg poraza, mečevi protiv Majnca i Bajern Minhena u Bundesligi i borba za mesto koje vodi u Ligu šampiona.

"Moramo da podignemo glave i da ovo što pre ostavimo iza nas. Pred nama su dve važne ligaške utakmice. Imamo šansu da kroz Bundesligu obezbedimo mesto u Ligi šampiona", rekao je Hiter.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke