Jovetić blistao u "kneževskoj" kanonadi, Nica tone, Bordo u strašnoj formi

Autor: Boban Filipović
subota 10.02.2018.
21:59
Izvor: Sportske.net

"Kneževi" preslišali "Skite", Žirindinci vezali četvrtu pobedu u nizu, a Nica treći uzastopni poraz.

EPA-EFE/EPA/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/EPA/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Monako je protutnjao kroz Anže, spakovao četiri komada i vratio se na drugo mesto na tabeli.

Aktuelni šampion je načeo rivala već posle deset minuta igre, Butel je postigao autogol, posle pola sata prednost je duplirana zahvaljujući magiji Stevana Jovetića, Pujo je srednom drugog poluvremena postigao svoj drugi gol na utakmici i otklonio sve dileme, a za "poker" se pobrinuo Rađi.

Najuzbudljivije je bilo u Dižonu, gde je domaćin oborio na pleća Nicu u meču koji su obeležili preokreti. Zanimljivo, palo je pet golova na ovoj utakmici, svih pet u poslednjih pola sata igre.

Domaćin je poveo golom Tavaresa, gosti za Azurne obale su u narednih pet minuta preokrenuli preko Les Melua i Plija, ali u finišu Dižon ogovara istom merom, Tavares je sa 'kreča' poravnao na 2:2, a domaćoj ekipi pobedu donosi rezervista Kvon pet minuta pre kraja.

Isti rezultat viđen je i u Bordou, gde je gostovao Amijen. Međutim, tamo nije bilo tako uzbudljivo pošto su Žirondinci vodili sa 3:0, a 'jednorozi' u finišu upristojili poraz.

Kund i Lerager su doneli Bordou dva gola prednosti u finišu prvog poluvremena, rezervista Kamano je u 78. minutu treći put zatresao mrežu gostiju, Mendoza je minut kasnije smanjio na 3:1, a Gael Kakuta u 90. postavio konačnih 3:2. Žirondincima je ovo četvrta uzastopna pobeda, koja ih je zbog poraza Nice lansrala na sedmo mesto na tabeli.

Dobre igre nastavlja da pruža i Monpelje, koji je odneo ceo plen sa gostovanja fenjerašu Mecu i skočio na peto mesto na tabeli, Sio je bio strelac jedinog gola na tom meču, a jedini duel na kom nije bilo golova odigrali su Gengam i Kaen.

Rezultati 25. kola Lige 1:

Tuluz - Pari Sen-Žermen 0:1
Anže - Monako 0:4
Bordo - Amjen 3:2
Dižon - Nica 3:2
Mec - Monpelje 0:1
Gengam - Kaen 0:0



Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke