Još malo, pa konačan rasplet! Biće spektakularnih dvoboja u 1/8 finala!

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.06.2016.
20:05
Izvor: Sportske.net

Mnogo obrta bilo je tokom današnjih mečeva poslednjeg kola u Grupi F, a posle konačnog raspleta, rešene su još neke važne dileme u vezi sa parovima osmine finala Evropskog prvenstva.

Beta/Darko Bandic
Beta/Darko Bandic

Povezane vesti

Posle pravog ''ludila'' u mečeviima Islanda i Austrije, odnosno Mađarske i Portugala, imamo još jedan kompletiran par osmine finala Evropskog prvenstva.

Engleska je dobila svog rivala, a to će biti selekcija Islanda, koja je na kraju završila na drugom mestu Grupe F. Njihov duel na programu je u ponedeljak u Nici od 21 čas.

Mađarska je kao prvoplasirana iz Grupe F smeštena u, uslovno, lakši deo žreba, a protivnik će joj biti drugoplasirana selekcija iz Grupe E. Njeno ime saznaćemo večeras, ali kako sada stoje stvari, to će biti Belgija.

I konačno, Portugal se ''na mala vrata'' plasirao u osminu finala, kao trećeplasirani u svojoj grupi, a prema sadašnjoj situaciji, Ronaldo i drugovi će na megdan Hrvatskoj u osmini finala!

Izvesno je i da su Albanci eliminisani, a ostaje još da vidimo koja će biti još jedna od trećeplasiranih selekcija koje će morati da ''pakuju kofere''. Da li Turci, ili neko iz Grupe E.

U prilogu je kompletan raspored sa terminima odigravanja mečeva u nastavku takmičenja.

kostur

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Berbatov9
Wednesday, 22.06.2016
23:25

Ja ne znam je li mogao Island sam sebe vise da unisti onim golom u 93cem minutu.. Da je ostalo X isli bi na Hrvate i laksi dio zrijeba, imali bi kakve takve sanse. Ovako su bukvalno castili Ronalda i Portugal i dali im sansu da dodju do polufinala ni krivi ni duzni.. Mili su mi jako Islandjani, ali su takav kiks napravili onim golom da je to strasno.

avatar
Partizan_bl
Wednesday, 22.06.2016
21:55

Ja gore ep nisam gledao u zivotu, znao sam dodjem kuci upalim tv i gledam neku bzv utakmicu koja je bila prije god dana i prikazike se, a ovo je muka gledati ipak je to ep, a kvalitete u igri nema.. nikada gore

avatar
hames10
Wednesday, 22.06.2016
21:27

Dokazao da je najbolji na svijetu! Dok messi ima pored sebe najbolje igrace planete ronaldo sam vuce ekipu cijelu...ucestvovao kod svakog gola

avatar
Lord Bobinhooo!
Wednesday, 22.06.2016
20:46

Bice odlicnih utakmica Italijani i Spanci najj derbi.

avatar
JUVENTIN
Wednesday, 22.06.2016
20:45

Hrvatima otvoren put do finala jer ovaj portugal je ocaj samo na ronalda igraju kao i svedjani samo na ibru,dok sam mislio da ce zbog selektora ispasti sad sam sve vise ubedjen da hrvati osvajaju evropsko

avatar
Baxter Stockman
Wednesday, 22.06.2016
21:01

Osvojice... Hrvati ispadaju od Portugala, ako ne od njih onda od Poljaka.

avatar
kizito
Wednesday, 22.06.2016
20:14

Prava je sprdacina ovaj sistem sa prolaskom treceplasiranih.Ne znam,ali dok je primenjivan na SP nije mi delovao ovako idealan za namestanja ili sam bio mladji pa to nisam primecivao.

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Wednesday, 22.06.2016
20:21

Ili tada nije bilo namestanja...

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 22.06.2016
20:25

Portugal koji ima tri remija ide dalje,vece sprdnje od ovog sistema nema.Provukli su se kroz iglene usi zahvaljujuci ovom sistemu takmicenja i sad ko zna,mogu dogurati daleko.Dovoljno je da Ronaldo ima svoj dan i dodjose do kraja.