Još loših vesti za Zidana, najveće pojačanje će morati da sačeka na debi, šansa za Jovića?!

Autor: Nikola Miloradović
petak 16.08.2019.
15:08
Izvor: Sportske.net

Povreda odvojila i novajliju sa terena.

EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA
EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Povezane vesti

Preneli smo juče, Dani Karvahal zbog suspenzije neće igrati u prvom kolu u Vigu, a sada je obelodanjeno da na otvaranju sezone Zinedin Zidan neće moći da računa ni na Edena Azara.

Belgijanac je ovog leta stigao kao veliko pojačanje iz Čelsija, nespreman se pojavio na pripremama pa su brojne kritike upućene na njegov račun, ali je jasno da u Madridu mnogo očekuju od bivše zvezde Čelsija i svojevremeno najboljeg igrača Premijer lige.

Ipak, na njegov zvaničan debi u "kraljevskom" klubu će još morati da sačekaju, ustanovljeno je da Azar ima mišićnih problema u prednjem delu desne butine.

Nije obelodanjeno koliko će odsustvovati sa terena, procenjuje se da bi mogao da bude na raspolaganju Zidanu za tri do četiri nedelje.

To bi moglo da otvori prostor za Luku Jovića, videćemo da li će Srin dobiti šansu u prvoj postavi već na startu sezone.

Real na startu nove sezone igra u Vigu protiv Selte, a meč je zakazan za subotu od 17h.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Friday, 16.08.2019
16:52

Prije bi ja rekao da su mu dali 3-4 sedmice da skida kile pa da na debi dodje fizicki spreman makar izgledom

avatar
NikkiCFC
Friday, 16.08.2019
15:55

Azar jos januara napunio 28 godina, dakle uskoro 29. Najveci talenat na svetu ali lenj, nece on imati jos mnogo da da posle tridesete. Bez obzira na ban prodali smo ga u pravom trenutku, ove sezone rezultati nisu u prvom planu a krila kao Pulisic i Odoi mogu da budu i bolji od samog Azara vrlo brzo... Ali nadam se da ce Azar ipak biti toliko dobar da aktivira neke bonuse pa da transfer naraste sa 90m na 150m funti.

avatar
Badr Hari
Friday, 16.08.2019
15:37

Nakon soka zbog izostanka Karvahala sad' jos i ovo... srecom tu je Luka Jovic, najvece pojacanje posle Azara, tako da se njegov izostanak nece ni osetiti, a u rukama Zinedina Zidana svaka puska bice ubojita. Jedini problem bi mogao da bude VAR, mada ume tamo da nestane struje ili cak da svi nestanu iz VAR sobe, sto smo imali priliku da vidimo. :D

avatar
Paul Kersey
Friday, 16.08.2019
17:19

Kakvi stručnjaci u Realu. Pored Tima Vernera koga su mogli dobesti za 40 miliona, oni doveli debelog Jovića za 60.😂😂😂

avatar
Badr Hari
Monday, 19.08.2019
15:58

Bejl nije samo najbolji igrac koga je magic ZiZu otpisao, vec je apsolutni kralj svih onih koji su se ikada sprdali sa takvima. Nema drame, covek igra golf, moze da ga parkira na tribine ako zeli on ne ide nidje, jer... 15 milki je lepa lova, a i golf je skup sport. Uz to naravno ne propusta priliku da mu, kad god udje u igru, pokaze kakav je 'trener'... a i svima ostalima. Kralj... :D

avatar
Paul Kersey
Sunday, 18.08.2019
22:37

Pa da, vidiš da mu je bejl najbolji igrač koga je "magic ZiZu" bio otpisao i prošle i ove sezone.

avatar
Badr Hari
Friday, 16.08.2019
23:54

Verovatno je magic ZiZu tražio Jovića. 😂😂😂

avatar
ZubA
Friday, 16.08.2019
17:59

Vec duze vreme sam na ovom sajtu, ali ti i jos mozda 5 6 likova je ovde iz cistog trola to sam primetio. Komentari su vam totalno nebitni i nepovezani. Bitno da samo lupite neku gluposto.