Još loših vesti iz Reala, nove povrede?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.07.2019.
23:47
Izvor: Sportske.net

Sve se dešava pred meč sa Totenhemom.

Beta/AP Photo/Frank Franklin II
Beta/AP Photo/Frank Franklin II

Povezane vesti

Brojni su problemi u Realu ovih dana, od sve češćih povreda igrača, do mučenja sa Bejlom oko eventualnog transfera ovog leta i sumnji u Zidanove mogućnosti da napravi šampionsku ekipu, a sve to se možda najbolje ilustrovalo debaklom protiv Atletika (3:7) pre par dana.

U utorak Real startuje na Audi kupu u Minhenu, gde će se sastati sa Totenhemom, a Zidan neće moći da računa na nekolicinu povređenih igrača, od kojih je najgore prošao Marko Asensio, koga čeka najduža pauza.

Uz njega, povređeni su i Dijaz, Mendi i Jović, a kako večeras prenosi ''Marka'', na povrede su se požalili i golman Kurtoa (zglob), ali i Luka Modrić koji navodno ima problema sa kolenom.

Ni jedan ni drugi se ne očekuju u sastavu sutra protiv Totenhema, a kako smo ranije preneli, Garet Bejl nije ni otputovao sa ekipom u Nemačku.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Tuesday, 30.07.2019
12:07

Kakve igračine, kakva trenerčina.😂😆😜

avatar
Liga BBVA
Tuesday, 30.07.2019
02:04

Znači pobuna na brodu. Jasno je da ni polovina od ovih igrača nisu stvarno povređeni. Ne sredi li se situacija u Realu do početka prvenstva to će imati vrlo negativne posledice po ligu i po fudbal koji ćemo gledati. I ovako Barsa igra vrlo loš fudbal, a sa ovakvim Realom neće ni imati ambicija da bilo šta poprave. Uprkos zaista sjajnom izdanju u prvom poluvremenu protiv Reala bojim da će se Cholo vrlo brzo vratiti starom jadničkom fudbalu, što znači da će Atletiku trebati dosta vremena da uigra potpuno novu ekipu, pre svega odbranu. Videćemo na šta će sve to da liči...

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 29.07.2019
23:56

Kurtoa se uplasio da ga opet ne natrpaju pa isfolirao povredu, ceka lik neke bolje dane