Još jedan, hoće li Klop morati sam da zaigra protiv Lestera?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 16.11.2020.
08:57
Izvor: Sportske.net

Velike muke Liverpule pred duel sa prvoplasiranim timom Premijer lige.

EPA-EFE/Justin Tallis/
EPA-EFE/Justin Tallis/

Povezane vesti

Jirgena Klopa bije maler za malerom kada je u pitanju novembarska reprezentativna pauza.

Liverpul je ostao lišen usluga Van Dajka još ranije, u međuvremenu su se povredili Aleksander-Arnold, Gomez, te Robertson, a sada glavobolju zadanje i zdravstveni karton Džordana Hendersona.

Kapiten "redsa" je ostao u svlačionici na poluvremenu meča između Belgije i Engleske, prijavio je problem sa mišićem, a selektor Geret Sautgejt nije mogao da precizira koliko je povreda ozbiljna.

Izveštaj se očekuje u toku dana, a ukoliko Henderson ne bude bio u mogućnosti da se stavi na raspolaganje Klopu, Liverpul bi se našao u ogromnim problemima.

Pored pomenutih defanzivaca, van stroja u ovom trenutku su i Salah, Okslejd-Čemberlejn i Fabinjo, pa je izgled veznog reda "redsa" velika enigma u ovom trenutku.

Prvak Engleske na Enfildu dočekuje prvoplasirani Lester narednog vikenda, šanse "lisica" da osvoje bod ili tri rastu svakim novim danom...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red blood
Monday, 16.11.2020
11:10

Ovo sad vec postaje smesno.
Ostaje da se saceka da se prvotimci vrate u Liverpul,pa da se cuje od Klopa koliko je odmaklo u oporavku Fabinja i Thiaga i kakve su povrede Robertsona i Henda.
Blagi uzas.

avatar
Patrick Berger
Monday, 16.11.2020
10:19

Alison, Tsimikas, Matip, Fabinjo, Neko, Dzini, Milner, Keita, Mane, Firmino, Zota, klupa Saciri, Taki, Ris, Nejt, Adrian, Dzons, Tiago

avatar
Red blood
Monday, 16.11.2020
11:12

Ako ovi sto si nabrojao mogu da igraju,onda svakako Thiago pre Milnera.

avatar
Patrick Berger
Monday, 16.11.2020
16:44

Klop voli da ima dva trkaca na sredini, zato je Milner u prednosti! Inace zbog pomeranja utakmice za nedelju se ocekuje Fabinjo pocne, Tijago je pod upitnikom, a ostali su manje vise sigurni - za sada