Još jedan dokaz da je "puklo", Dibala gleda u jednom smeru?!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 14.12.2020.
21:15
Izvor: Beta

Šta je istina?

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Predsednik Juventusa Andrea Anjeli rekao je da je klub ponudio fudbaleru Paulu Dibali novi ugovor i da u budućnosti Argentinca vidi kao kapitena crno-belih.

Dibala je juče protiv Djenove postigao prvi gol u Seriji A ove sezone, u pobedi od 3:1, a posle utakmice rekao je da mu uprava kluba još nije ponudila novi ugovor.

"Moj menadžer je u Torinu već dugo i nisu ga pozvali", rekao je Dibala italijanskim medijima i nastavio:

"Razočarava me kada čujem priče o ciframa. Bilo bi bolje kada bi se rekla istina jer pričanje o tim brojkama, u trenutnoj situaciji, stavlja navijače Juventusa protiv mene, sa svom ljubavlju koju imam prema klubu", dodao je argentinski napadač.

Dibalinu izjavu demantovao je predsednik crno-belih.

"Znam da je već dobio predlog ugovora kojim bi postao jedan od 20 najplaćenijih fudbalera u Evropi. Čekamo njegov odgovor, najvažnije je da vidimo njegov odgovor na terenu. Svi želimo da on bude jedan od pet najboljih igrača Evrope, ali on još nije medju njima i svestan je toga", rekao je Anjeli.

baner

Dibalin ugovor sa Juventusom ističe u junu 2022. godine.

"Čuo sam izjave, to je deo mog posla. Dobra vest je gol koji je postigao. Paulu je bilo teško posle zaraze korona virusom. Sa velikim zadovoljstvom sam čuo o njegovoj ljubavi prema Juventusu, ljubav je uzvraćena. U budućnosti ga vidimo kao kapitena", naveo je Anjeli.

Dibala je 2015. godine iz Palerma prešao u Juventus, za koji je do sada odigrao 240 utakmica i postigao 97 golova. Sa crno-belima je osvojio pet šampionskih titula u Seriji A, tri Kupa Italije i dva Super kupa Italije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar8
Tuesday, 15.12.2020
22:11

Dobro mu je i rekao. Dati 20 mil eura placu zamjeni,igracu od 27g koji nije standardan bio ni kod pirla ni sarija a ni kod alegrija,niti je u repki

avatar
Badr Hari
Tuesday, 15.12.2020
00:24

A i šta će im Dibala kada imaju izlizanog koji sam pobeđuje sve protivnike? Bolje da ga najure i njegovu platu daju izlizanom koji će se za veće pare još bolje bacati po protivničkim šesnaestercima i izvoditi majstorije sa bele tačke.

avatar
Marchisio8
Monday, 14.12.2020
22:35

Тресла се гора, родио се миш. Загрљај Пирла и Дибале све говори.