"Jorgandžije" završavaju još jedan veliki posao!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 15.11.2018.
13:37
Izvor: Sportske.net

Letos su zadržali Grizmana, sada je pred upravom još jedan veoma bitan zadatak.

Beta/AP Photo/Pavel Golovkin
Beta/AP Photo/Pavel Golovkin

Povezane vesti

Madridski Atletiko je letos uspeo da zadrži Antoana Grizmana, potom su doveli i nekoliko pojačanja, pa se činilo da bi pošteno mogli da ugroze Barselonu i Real u borbi za titulu u Primeri.

Trenutno su na bod iza Barselone, ali ne toliko svojom zaslugom, koliko zaslugom katalonskog kluba, koji igra veoma promenjivo ove sezone.

Real je na tri boda ispod njih, takođe zahvaljujući samim "Los Blankosima", koji su pod Lopetegijem doživeli nekoliko zaista neprijatnijh iznenađenja.

Ne blistaju ni "Kolćonerosi", imaju šest pobeda i čak pet remija, ali i samo jedan poraz, napad je najveći problem, kako nakon 12 kola imaju gol razliku 12:12.

Ipak, u upravi i dalje veruju u Dijega Simeonea i njegove pulene, veruju da će promeniti situaciju sa realizacijom, što bi moglo da donese puno uspeha za klub sa "Vanda Metropolitano" stadiona ove sezone.

Tako su ponudili i novi ugovor argentinskom stručnjaku, pregovori su u toku i kako prenosi "Marka" uskoro se očekuje da "Ćolo" stavi paraf na novu saradnju sa Atletiko Madridom.

Dijego Simeone

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Thursday, 15.11.2018
16:23

Vreme je da ode on. Puci ce kao balon, tako uvek bude sa defanzivnim timovima, igraci ce da se smore. Gde im je Cerci?

avatar
Agent Provocateur
Thursday, 15.11.2018
14:42

Bilo koje druge sezone bi ispaliiz trke za titulu. Nije problem ni u rezultatima koliko u igri, kako igraju rezultati su odlicni.