Jokanu prekipelo, postavio ultimatum upravi Fulama!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 04.01.2018.
19:26
Izvor: Sportske.net

Da li se epizoda srpskog stratega na "Krejven Kotidžu" bliži kraju?

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

Slaviša Jokanović je preuzeo Fulam sredinom sezone 2015/16 i od starta se videlo da je uprava tima iz Londona napravila dobar izbor kada je angažovala srpskog stručnjaka.

Uspeli su sa Jokanovićem na čelu bez većih problema da obezbede opstanak u Čempionšipu, iako se nisu nalazili u dobroj situaciji pre njegovog dolaska, a minule sezone domogli su se i plej-ofa za plasman u Premijer ligu.

Nisu uspeli da izbore povratak u najviši rang, ispali nesrećno od Redinga sa 1:0 u dvomeču, a ove sezone Jokanović je još jednom veoma blizu plej-of zone.

U minulom kolu su deklasirali direktnog rivala u borbi za doigravanje, ekipu Ipsviča, ali stav kluba pred januarski prelazni rok ne uliva poverenje bivšem treneru Partizana, Votfora i Makabija iz Tel Aviva.

Rajan Sesenjon se nalazi na radaru velikog broja klubova, mada je uprava rešena da ga ne pusti da ide, dok bi klub mogao da napusti desni bek Rajan Frederiks.

Odlasci i nisu toliki problem mišljenju srpskog stručnjaka, već sam stav ljudi u klubu da Fulam ima dovoljno kvalitetan sastav da se vrati u Premijer ligu.

Jokanović se sa tim ne slaže, tražio je od uprave makar tri pojačanja za januarski prelazni rok, ali je dobio negativan odgovor.

"Ovog januara sam veoma razočaran informacijama koje kruže oko nas.

Nemamo jasne mete za smer ovog kluba, imam čak i informacije da smo dovoljno jaki da se borimo za najvažnije ciljeve.

Ja u to ne verujem. Na kraju krajeva, tu je toliko asistenata i toliko stvari, veoma sam razočarana našom trenutnom situacijom i očekujem da klub promeni mišljenje.

Ne znam da li nemamo dovoljno novca ili ne želimo da ga potrošimo, ali nismo dovoljno dobri za period koji je pred nama.

Koje je rešenje? Ne znam, ako trener ne veruje da smo dovoljno jaki, onda nema sumnje da je jedna od opcija koju u klubu razmatraju otpuštanje trenera i da bi to bilo dobro za klub
", izjavio je izrevoltirani Jokanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke