Jokanović: "Zasluženo"

Autor: Beta Beta
nedelja 27.05.2018.
00:21
Izvor: Beta

Trener fudbalera Fulama Slaviša Jokanović rekao je da je njegova ekipa danas zasluženo izborila plasman u Premijer ligu, nakon što je pobedila Aston Vilu u finalu plej-ofa na londonskom Vembliju.

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

Fulam je pobedio sa 1:0, a Jokanović je postao prvi trener koji nije Britanac ili Irac koji je uspeo dva puta da odvede svoje ekipe u Premijer ligu.

"Ovo je veoma važno za nas, zaslužili smo. Ova ekipa je pokazala mnogo važnih stvari. Nije lako igrati na Vembliju, pod tolikim pritiskom, sa mnogo mladih igrača, neki su i 18-godišnjaci, ali pokazali smo karakter i želju za uspehom", rekao je Jokanović, preneli su britanski mediji.

Fulam je igrao dobro u prvom poluvremenu, a dobro se branio u drugom, a Jokanović je rekao da se povratak u Premijer ligu nije dogodio samo danas, već da su iza toga godine napornog rada i dobrih igara.

"Nismo se mučili u drugom poluvremenu, nego u poslednje tri godine. Nije lako doći dovde, pokušavati da igraš na način na koji si igrao poslednjih godina. Ali pokazali smo da smo takvim stilom jedan od najboljih timova u Čempionšipu. Pokazali smo i da možemo da budemo čvrsti, organizovani i da se zajedno borimo da ne primimo gol", naveo je srpski trener.

On je zahvalio vlasniku Sahidu Kanu na poslu u poslednjih nekoliko godina.

"On je sjajan vlasnik, veliki čovek i briljantan um. Ima mnogo važnih poslova, ne moram ničemu da ga učim, dovoljno je pametan, to je pokazao 100 puta u životu", dodao je bivši trener Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indosrbija
Sunday, 27.05.2018
09:38
avatar
Žex_plavac
Sunday, 27.05.2018
01:12

Zaslužio si sve što ti se sada dešava, niko ti ništa nije poklonio. Moj naklon do poda!

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 27.05.2018
00:52

A sad kupovina Mitrovica da bude prioritet...