Jokanović: "Spremni smo za sledeći izazov"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.05.2018.
15:14
Izvor: Sportske.net

Menadžer Fulama Slaviša Jokanović rekao je da je njegova ekipa spremna da kroz plej-of dovrši započeti posao i obezbedi plasman u Premijer ligu.

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

U petak će biti odigrana prva od četiri utakmice polufinala plej-ofa za plasman u Premijer ligu, a prvi će na teren fudbaleri Derbi Kauntija i Fulama.

Ekipa koju sa klupe vodi naš Slaviša Jokanović zauzela je treće mesto u regularnom delu Čempionšipa tako da će težim putem morati da se izbori za plasman u elitu.

"Utakmica sa Birmingemom je iza nas. Nismo odigrali dovoljno dobro ali moj tim ima puno samopouzdanja i spreman je za plej-of", počeo je priču Slaviša Jokanović.

Fulam je do poslednjeg kola ligaškog dela sezone bio u igri za direktan plasman u Premijer ligu ali nije sve zavisilo od ekipe Slaviše Jokanovića i Aleksandra Mitrovića.

"Moramo biti spremni da nastavimo sa borbom. Cilj nam je plasman u Premijer ligu. Nadam se da ćemo nakon još nekoliko utakmica biti tamo. Znamo šta nam je posao i znamo da možemo da ga odradimo dobro. Neophodno je da budemo fokusirani da bismo ostvarili uspeh", dodao je Jokanović.

U sezoni na izmaku Fulam se dva puta sastajao sa Derbijem i ima bolji skor. Prva utakmica u Londonu završena je nerešenim rezultatom (1:1), dok je pre nešto više od dva meseca Fulam slavio kao gost rezultatom 2:1.

"Poslednja utakmica sa Derbijem bila je izuzetno kompetitivna ali sada moramo da budemo fokusirani na aktuelnu situaciju i nađemo način da dobijemo meč. Nema prostora za greške", istakao je bivši trener Partizana.

Slaviša Jokanović nema kadrovskih problema pred prvi meč sa Derbijem, a dobro zna koji je recept potreban za uspeh u ovom dvomeču.

"Moramo da budemo jaki, hrabri i da se držimo zajedno. Spremni smo za sledeći izazov. Neophodno je da budemo spremni od prvog minuta utakmice i da imamo odgovore na različite situacije tokom meča. U fudbalu je potrebno da uvek budete spremni na sve, a moj tim to jeste. Igrači su pokazali sjajan pristup na treninzima", zaključio je Jokanović.

Revanš utakmica polufinala plej-ofa za plasman u Premijer ligu između Fulama i Derbija biće odigrana 14. maja, a drugi polufinalni par čine Midlsboro i Aston Vila.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 10.05.2018
15:51

Хајде одиграјте као што играте читаве текуће године и пласман у елиту се неће довести у питање !

avatar
NikkiCFC
Thursday, 10.05.2018
15:21

Nemoj slucajno da niste usli! Sesti tim iz Londona mada i Votford i Brajton su jako blizu! Dakle 7 od 19 gostovanja gotovo da ne ides na stranu.

avatar
4k4Dex
Thursday, 10.05.2018
18:51

Wooow londonski fudbal je bas top OmegaLUL

avatar
_mladen_
Thursday, 10.05.2018
20:34

Hahah sta ti gledas. xD

avatar
Thursday, 10.05.2018
15:17

Ajmo Derbi....