Jokanović promenio odbranu, ovo niko nije očekivao?

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 22.09.2018.
12:53
Izvor: Sportske.net

Prvi meč današnjeg programa će biti odigran na "Krejven Kotidžu".

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Nakon Lige šampiona i Lige Evrope, ponovo imamo priliku da uživamo u utakmicama engleske Premijer Lige. Prvi meč će odigrati Fulam i Votford, a definitivno nas očekuje odlična utakmica.

Jokanović se odlučio za sledećih 11 igrača:

Na golu će biti ponovo Betineli, dok će u odbrani biti Sesenjon, Moson, Čembers i Fosu-Mensah. Na sredini će biti MekDonald, Seri i Johansen, dok će u napadu biti Vieto, Širle i Mitrović.

Trener Fulama želi malo da promeša karte kada je odbrana u pitanju, očigledno nije zadovoljan što njegov tim prima dosta golova, pa su tako iz startnih 11 izostavljeni Odoi i Kristi. Očekujemo da Mitrović ponovo blista na terenu, uz pomoć svojih saigrača. Neočekivano se na klupi našao i La Maršand.

Kada je Votford u pitanju, oni su se odlučili za oprobani recept i ne žele ništa da menjaju, čak ni nakon prvog poraza u sezoni od Junajteda.

Na golu je Foster, u odbrani Janmat, Ketkart, Kabasele i Holebas. Na sredini su Dokure i Kapue, u ofanzivnom delu su Pereira, Hjuz i u napadu Grej i Dini.

Utakmica počinje u 13:30 h po našem vremenu, a nadamo se da će obe ekipe nastaviti sa atraktivnom igrom i da će biti dosta uzbuđenja i golova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke