Jokanović: "Mitar je svima zapušio usta!"

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 27.08.2018.
12:46
Izvor: Sportske.net

Srpski trener blista nakon prve pobede u Premijer ligi.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Mnogi su sumnjali u kvalitete srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića, čak je i njegov bivši trener Rafa Benitez izjavio da je Mitar "igrač za drugu ligu".

Jučerašnjim nastupom i sa dva nova gola može se reći da je tu tvrdnju ’zgazio’.

"Da, Mitrović jeste dokazao kvalitet u Čempionšipu, neki su mislili da je to njegov maksimum, ali uverio ih je u suprotno. Tim kritičarima i svim drugima je dokazao kako se igra na najvećem nivou, veoma sam zadovoljan njegovom partijom kao i igrom celog tima", priča Slaviša Jokanović, trener Fulama.

Priznao je da je na rezultatu 3:2 imao malo straha za pobedu ali je Širle postigao taj četvrti, odlučujući go i doneo pobedu novom premijerligašu.

"Brinulo me je to što nismo postigli brže taj gol kako bi odlučili pobednika meča pre. Na kraju smo postigli taj gol i ’ubili’ utakmicu, veoma sam srećan i zadovoljan", završava strateg tima sa Krejven Kotidža.

Sa svoja tri gola na isto toliko utakmica, Mitar deli mesto prvog strelca Premijer lige sa Aguerom i Robertom Pereirom iz Votforda, Rišarlisonom i Maneom.

U sledećem kolu, ’srpski’ premijerligaš gostuje Brajtonu, videćemo da li napadač naše reprezentacije može nastaviti svoju ubitačnu seriju.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Blackmamba24
Monday, 27.08.2018
14:11

Tvoj Njukastl je za drugu ligu, Zorzinjo ima vise dodavanja od celog tima, Mitar vise golova, poz Rafa

avatar
Consigliere 1927
Monday, 27.08.2018
13:24

Svaka cast Mitru, ja sam ga prvi osporavao, ali sam pogresio. Nek nastavi samo tako, bravo Mitre!

avatar
Amar Zornic
Monday, 27.08.2018
13:07

Idemo Mitro , svaka cast Fulhama na stilu fudbala , napadacki sa dosta lepih dodavanja iako im se to osvetilo u prvim mecevima jedan su od zanimljivijih timova za gledanje