Jokanovi puleni tukli "traktoriste", "Kanarinci" se baš raspevali

Autor: Boban Filipović
subota 08.04.2017.
18:33
Izvor: Sportske.net

Fulam zabeležio izuzetno važnu pobedu i uskočio u plej-of zonu, ali je subotnje popodne u Čempionšipu obeležila "rapsodija u žutom". Stojkovića i dalje nema ni na mapi.

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

Fulam je ostao u trci za jedno od četiri mesta koje vode u plej-of Čempionšipa, pošto je danas na svoj 'Krejven Kotidžu' bio bolji od Ipsvič Tauna i slavio rezultatom 3:1.

Odlično je ekipa Slaviše Jokanovića otvorila meč, već posle nepunih pola sata igre na semaforu je pisalo 2:0, u glavnoj ulozi bio je  Flojd Ajite, strelac vodećeg i asistent kod drugog gola koji je postigao Meloun. Na isteku sata igre Johansen postiže treći gol za Fulam i praktično overava pobedu, a poraz "raktorista" ublažio je Bera u poslednjim trenucima utakmice.

U isto vreme na 'Kerou Roudu' u Noriču palo je čak osam golova, četvrtoplasirani Reding je razbijen sa ubedljivih 7:1.

Čak sedam golova viiđeno je u prvih 45 minuta utakmice, 'Kanarinci' su vodili sa 6:1 na poluvremenu. Poveli su već u drugom minutu iz penala koji je izveo Oliveira, a do 34. minutua je pukla "petarda" golovima Hulanaha, Pričarda koji je dva puta zatresao mrežu i Martina. Kermogant je u 38. minutu dao gol za reding, a do odlaska na odmor Ves Hulanan je još jednom upisao u strelce. U finišu je konačnih 7:1 postavio rezervista Kameron Džerom.

Važnu pobedu u borbi za optstanak upisao je i Notingem Forest, 'Šumari' su sa 2:0 savladali trećeplasirani Hadersfild golovima Lihaja i Vorda, a golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković ponovo nije bio ni u protokolu.

Od ostalih utakmica izdvojićemo još pobedu Bristola kod kuće nad Vulverhemptonom (3:1), posle koje su 'Galebovi' privremeno zaseli na čelo tabele, zatim ubedljiv trijumf Lidsa nad Prestonom na 'Eland Roudu' (3:0), kao i poraz Blekburn Roversa na svom Ivud Parku od Barnslija (1:2), čime je bivši šampion Premijer lige još više zagorčao sebi život i u preostalih pet kola ga očekuje grčevita borba za optanak.

Derbi 41. kola igra se od 18:30h, Šefild Venzdi dočekuje Njukasl Junajted.


Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke