Jokanove muke: "Ako Čelsiju treba tri meseca, nama su potrebne tri godine"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 18.08.2018.
12:22
Izvor: Sportske.net

Trener Fulama obratio se javnosti pred bitnu utakmicu.

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

Ekipa Fulama na čelu sa Slavišom Jokanovićem nije niti jednu sezonu počela u velikom stilu. Obično ekipe našeg stručnjaka ulaze u formu sredinom i krajem sezone, a da li će tako biti i ove sezone ostaje da vidimo.

Prvi meč na "Krejven kotidžu" je prošao neuspešno, Kristal Palas je odneo ceo plen, a naredni meč Fulama je protiv velikog favorita, Totenhema.

"Morate da znate da smo počeli prethodnu utakmicu sa sasvim novom odbranom. Bilo je grešaka, ali moramo to da prihvatimo.

Neko mi je rekao da je Čelsijev trener rekao da mu je potrebno tri meseca da uigra tim. Ako njima treba tri meseca, nama su potrebne tri godine"
, rekao je Slaviša Jokanović.

"Naš cilj jeste da budemo organizovani i da pokušamo da osvojimo što više bodova. Ako se to ne desi, moramo ostati na zemlji, mirni i pronaći rešenje za ovaj novi tim. Govorimo o kvalitetnim pojedincima, ali u ovom trenutku oni nisu dovoljno radili sa ostatkom ekipe. Moramo biti hrabri i ići napred, moramo verovati u sebe", rekao je Slaviša Jokanović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Saturday, 18.08.2018
14:29

Bice mucenja naravno, ove sezone je konkurencija jaca nego prosle godine, ali duga je sezona pa samim tim ekipa ima dovoljno vremena da se uigra. Palas je prosle sezone imao skor od 7 poraza iz 7 prvih utakmica pa su se na kraju izvukli. Verujem da Fulam moze do opstanka.

avatar
RedDevil612989
Saturday, 18.08.2018
14:16

Potpuno je u pravu. Jedno je imati kvalitetne pojedince a sasvim drugo imati uigrane kvalitetne pojedince. Trebace vremena da se malo uigraju ali ne sumnjam da je Jokan dorastao tom izazovu.

avatar
Carina_11303
Saturday, 18.08.2018
12:37

Gledaj u svoje dvorište, igrao si za taj Čelsi, cenim da imaš ambiciju da nekada i preuzmeš klub. Ovakvim izjavama sigurno sebi nećeš pomoći u tome. Znam da čitaš sportske, poyy