Jokanova borba za praznu mrežu, cilj je jasan

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 18.10.2018.
16:58
Izvor: Sportske.net

Trener Fulama Slaviša Jokanović govorio je na konferenciji za medije uoči duela devetog kola sa ekipom Kardifa.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Fulam je u minulom kolu ubedljivo poražen od Arsenala sa 1:5, a reprezentativna pauza je dobro došla ekipi Slaviše Jokanovića da izanalizira neke stvari pred nastavak sezone.

Najveća boljka "Kotidžera" je odbrana, iako su iznad zone ispadanja imaju najgoru odbranu u ligi, primili su čak 21 pogodak.

O tome, kao i o brojnim drugim stvarima srpski stručnjak je govorio na konferenciji za medije uoči susreta sa ekipom Kardifa, koja sa dva osvojena boda, tri manje od Fulama, "drži fenjer".

"Reprezentativna pauza je uvek produkivan period, koji iskoristmo da izanaliziramo stvari i radimo sa igračima koji su nam dostupni na treninzima. Svesni smo da moramo da se prilagodima i da igramo bolji fudbal.

Znamo kako Kardif igra. Nije lako igrati protiv takve ekipe. Imaju važna oružja i moramo da budemo oprezni u prekidu i drugoj fazi. Svoja oružja koriste jako dobro.

Kardif će pružiti jak otpor. Uvek igraju tvrdu i fizičku igru. Imamo plan i važno je da ga ispoštuemo i verujemo u sebe.

Naš cilj je da napredujemo, igramo bolji fudbal i ostvarimo pobedu.

Uvek se trudimo da pronađemo načine da napredujemo. Defanzivno, morao da prestanemo da primamo lake golove i naredna utakmica je nova šansa da se borimo za praznu mrežu
", istakao je Jokanović.

On je potvrdio da na raspolaganju neće imati Džoa Brajana i Toma Kernija, ali da bi u timu ipak mogao da se nađe Fosu-Mensa, iako nije 100 odsto spreman.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Thursday, 18.10.2018
18:26

Dosta je losa odbrana ali mislim da Fulam ima dovoljno kvaliteta da zavrsi na kraju 15. ili 16. mesto. Nece ispasti sigurno.