Jokanov "bingo" sa Mitrom!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 22.02.2018.
14:26
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac je probio led, a Slaviša Jokanović je očekivano prezadovoljan.

EPA/LINDSEY PARNABY
EPA/LINDSEY PARNABY

Povezane vesti

Aleksandar Mitrović je bio u drugom planu u ekipi Njukasla, gotovo od početka minule sezone.

Ove je postalo jasno da će morati da promeni sredinu, Benitez mu nije ukazivao šansu iako je za malo vremena provedenog na terenu uspeo da pokaže kvalitet.

Poslednjeg dana zimskog prelaznog roka je Mitrović krenuo put Brisela, gde je trebalo da dogovori pozajmicu sa Anderlehtom, ali samo što je izašao iz aviona dobio je informaciju da klub za koji je nastupao pre "Svraka" ne može da ga plati.

Ostale su mu još dve opcije, povratak u Njukasl u kom bi na kašičicu dobijao priliku do kraja sezone ili odlazak u redove Fulama, koji sa klupe predvodi Slaviša Jokanović.

Bivši napadač Partizana je putem "Whatsapp" aplikacije kontaktirao srpskog trenera, koji je bio oduševljen kada je čuo da je Mitroviću propao transfer u Anderleht, brzinski je spremio teren za lekarske preglede i pozvao Mitra na "Krejven Kotidž".

Sve je završeno "u minut do 12", Mitrović je u London stigao na pozajmicu do kraja sezone, a srpski internacionalac je konačno počeo da nastupa i u prvoj postavi ekipe Fulama.

Juče je došao i do svog prvog gola u novom dresu, bio mu je to četvrti upisani nastupa za tim sa "Krejven Kotidža", drugi u startnih 11.

On je postigao prvi gol na meču sa Bristol Sitijem, koji je okončan 1:1, nakon odlične asistencije još jednog novajlie, pozajmljenog fudbalera Midlsbroa Sajrusa Kristija, a možete ga pogledati OVDE.

Slavisa Jokanovic

Nakon utakmice, o Mitroviću je govorio i Slaviša Jokanović.

"Mitroviću je potrebno vreme na terenu, ali sam veoma zadovoljan onim što je prikazao do sada. On nam nudi nešto potpuno drugačije i vremenom će imati sve veći doprinos.

Zadovoljan sam svim mojim igračima, jer su dali sve od sebe. Ponekad jednostavno ne možete da igrate onako kako želite i to je bio slučaj večeras.

Kada se to dogodi, morate da pokažete nešto drugo. Ceo tim je izašao sa pravim stavom i ne želim nikog da izdvajam jer to ne bi bilo fer.

Trenutno smo na dobroj poziciji i samouvereno možemo da gledamo napred
", izjavio je Jokanović nakon sinoćnjeg duela sa Bristolom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke