''Jokane, molimo te, vrati se!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.04.2019.
18:10
Izvor: Sportske.net

Šta će odlučiti na leto?

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Srpski stručnjak Slaviša Jokanović je pre nepunih godinu dana ostvario veliki uspeh sa Fulamom, izborio je plasman u Premijer ligu, ali nažalost, tim sa Krejven Kotidža će naredne sezone ponovo igrati u Čempionšipu.

Čelnici kluba su zimus odlučili da smene Jokanovića, u nadi da će njegov naslednik Klaudio Ranijeri uspeti da ostvari bolje rezultate, ali umesto toga je usledila nova serija poraza, pa ni italijanski stručnjak nije na klupi Fulama dočekao kraj tekuće sezone.

Jednostavno, Premijer liga je prejaka za ovakav tim Fulama.

Ipak, ono što je Jokanović postigao u ovom klubu nije zaboravljeno od strane navijača, on je tamo i dalje cenjen, a u prilog tome i ono što se danas može videti na Tviteru.

Jokanović je objavio jednu fotografiju iz teretane, a u brojnim komentarima dominiraju poruke navijača Fulama poput: ''Slaviša, vrati se; nedostaješ nam; dođi kući, šefe; da li si spreman za Čempionšip sa Fulamom; molimo te, vrati se...''

Ne sumnjamo da je popularni Jokan video sve ove poruke, a da li će im ispuniti želje? Kako sada stvari stoje, moraćemo da sačekamo leto...
-
- - - - - -

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke