Jokane, majstore! Prelepa poruka navijača Fulama!

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.03.2018.
11:14
Izvor: Sportske.net

Samo još jedna potvrda koliko je srpski stručnjak cenjen na Ostrvu. Krajnje je vreme za Premijer ligu!

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Ekipa Fulama u proteklih mesec dana impresionira svojim igrama, a ogroman doprinos tome dao je i njihov novi napadač Aleksandar Mitrović, strelac pet golova u poslednje četiri utakmice.

Ali, iako je euforija zbog Mitra u punom jeku, navijači ne zaboravljaju da istaknu i zasluge koje za ovakvu igru tima sa ''Krejven Kotidža'' ima i trener Slaviša Jokanović.

Kao što možete da vidite u prilogu, danas se na Tviteru pojavila prelepa poruka od strane navijača Fulama koja možda i najbolje ilustruje šta je popularni Jokan učinio u ovom klubu u proteklom periodu.

''Šta god da se od sada desi, Slaviša Jokanović nam je podario jedan od najlepših perioda u novijoj istoriji kluba, jer je uživanje gledati tako lep fudbal koji Fulam igra.

Sramota je što mu ranije nije bio angažovan napadač, s obzirom da je to uvek zahtevao, ali sada nam je Mitro konačno stigao''
.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 07.03.2018
13:48

Са Јоканом и Митром је успех загарантован, надам се да ће овај пут за разлику од прошле године успети да се пласирају у Премијер лигу !

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Wednesday, 07.03.2018
12:19

Tamo ste napisali da u Cempionsipu ima(ju) seriju 8-2-0, a zapravo imaju jos bolju i duzu seriju, 11-3-0 i 36 bodova od moguca 42- ne daj da stane!