Jokan zadovoljan: "Nema promene mentaliteta, sve je bilo dobro"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 12.05.2018.
12:18
Izvor: Sportske.net

Slaviša Jokanović je nakon utakmice izjavio da je sve bilo kako treba i da njegova ekipa nije imala sreće da savlada Derbi.

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

Zadovoljan je bio Slaviša Jokanović nakon utakmice protiv Derbija, iako je njegova ekipa izgubila sa 1:0.

"Moj tim je pokazao kvalitet i mentalitet, dominirali smo utakmicom. Verujem da nije bilo dovoljno, ali zaslužili smo drugačiji rezultat. Sve je otvoreno i dalje"
, rekao je Slaviša Jokanović.

Srpski trener je istakao i da je njegova ekipa napravila dovoljno šansi da postigne gol.

"Napravili smo dovoljno šansi da postignemo gol, ali nismo imali koncetrancije i sreće. Džerom je postigao sjajan gol", rekao je on.  

Tim je ispoštovao ono što je dogovoreno u svlačionici. Nemamo vremena za frustraciju, dobro smo odradili, pokušaćemo da se borimo za Vembli", rekao je on.

Mentalitet se neće menjati u drugoj utakmici, ekipa će pokušati da se vrati u meč.

"Nema promene mentaliteta, naš mentalitet je fantastičan. Nakon jedne loše utakmice protiv Birmingema smo se vratili. Sve smo pokušali, ali nismo postigli gol. Nije pitanje mentaliteta, pokazali smo jačinu i samopouzdanje, možemo da napravimo jedan korak napred i da dobijemo drugu utakmicu", rekao je Jokanović.

Prošle godine Jokanović nema dobro iskustvo u plej-ofu, tada je poražen od Ridinga u polufinalu.

"Sada smo godinu dana iskusniji za razliku od prošle godine, siguran sam da ćemo biti jači u nastavku, pokazali smo na Krejven Kotidžu kvalitet ove sezone i verujem svojim igračima", rekao je Slavila Jokanović.

Inače, odlično je što gol u gostima nema toliku važnost kao u evropskim takmičenjima, gledaće se samo konačan rezultat nakon dve utakmice, slede produžeci i penali ukoliko bude bilo potrebe, pa rezultat od 2:1 ili 3:2 vodi u produžetke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Saturday, 12.05.2018
13:21

Nas najbolji trener, uz Miloja. nOn treba da bude selektor.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Saturday, 12.05.2018
21:07

On, uz Miloja?!? Ahaha.. Druže Miloje vodi Zvezdu u SL gde si prvi ako je Partizan loš, i obratno.. Nema mudrolije.. A kad na to dodamo da mu je dovedeno sve što se moglo zaključi sam.. Slažem se da je za naše uslove dobar ali nigde veze da se poredi sa Jokanovićem koji već godinama ima zapažene rezultate po evropi, naročito u Čempionšipu.. Gde sa Fulamom iz kog su mu prodali najbolje igrač Dembele i MkKormaka umalo direkno da udje u PL a ekipa mu igra ubedljivo najbolji fudbal u ligi i jedna od tri najubojitije u poslednje dve sezone iza Sitija i mislim Liverpula na ostrvu.. Porediš neuporedivo..

avatar
jv
Saturday, 12.05.2018
22:03

Ja ne poredim, i slazem se da se Jokanovic vise dokazao. Miloje nije jos dobio priliku, a u Evropi je Zvezda bila odlicna.