Jokan se vraća na 'Ostrvo'?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.11.2015.
11:07
Izvor: Sportske.net

Bivši menadžer Votforda Slaviša Jokanović mogao bi da se vrati na Ostrvo ukoliko se spekulacije vezane za interesovanje Fulama pokažu tačnim.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Fulam rešio je da se rastane sa dosadašnjim menadžerom i da pauzu u šampionatima širom Evrope iskoristi za angažovanje stručnjaka koji bi dvanaestoplasiranu ekipu Čempionšipa doveo do plasmana u Premijer ligu.

Ostvrski mediji "do juče" su kao prvog favorita za novog menadžera Fulama navodili Stiva Brusa, ali problem za angaživanje stratega Hala leži u činjenici da "Tigrovi" traže preveliko obeštećenje a Brus je ugovorom vezan za "Ka-Ce Stadion" do marta 2018. godine.

Tako su bivšem menadžeru Votforda a aktuelnom kormilaru Makabija iz Tel Aviva naglo porasle šanse za povratak na Ostrvo, s tim što će se u celoj priči pitati i Slaviša Jokanović, ali i šampion Izraela.

Srpski trener seo je na klupu izraelskog sastava tokom minulog leta, nakon što je ostao bez šanse da Votford vodi u Premijer ligi iako su se "Stršljenovi" njegovom zaslugom domogli elite.

Jasno je da će Makabi zahtevati "golemo" obeštećenje za Slavišu Jokanovića, a pitanje je i da li Srbin u datom momentu želi da menja sredinu iako se mora priznati da rad na Ostrvu predstavlja jako primamljivu opciju.

Makabi iz Tel Aviva nema preterano velike šanse za plasman u eliminacionu fazu Lige šampiona, dok Fulam sa osam bodova manje od timova koji bi igrali baraž za ulazak u Premijer ligu i dalje ima adute da privuče srpskog stručnjaka.

Ukoliko verujete preciznim britanskim bukmejkerima, Slaviša Jokanović nakon Stiva Brusa ima najveće šanse da preuzme klub sa "Krejven Kotidža".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Robert Lewandowski 9
Wednesday, 11.11.2015
12:52

Ipak je Fulam veci klub od Mancester Sitija.

avatar
lamps8
Wednesday, 11.11.2015
12:19

nema sanse stiv brus da ih preuzme ide mu odlicno sa halom.

avatar
Ole Gunar Solšer
Wednesday, 11.11.2015
12:18

Mislim da je bolje da se vrati na ostrvo, a i Fulam je veliki klub šteta što nisu u premijer ligi. Koliko mi je antipatican Votfotd nzm što.