Jokan 'podvukao crtu' i najavio napad na Premijer ligu

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 09.05.2016.
10:24
Izvor: Sportske.net

Menadžer Fulama Slaviša Jokanović zahvalio se navijačima na podršci koju su pružali ekipi tokom borbe za opstanak u Čempionšipu i odmah nagovestio da će se u narednoj sezoni juriti plasman u viši rang takmičenja.

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

Fudbaleri Fulama u nedelju su stavili tačku na turobnu sezonu u kojoj se ekipa borila za opstanak u Čempionšipu zbog čega je u klub doveden i Slaviša Jokanović.

Tokom prethodnih pet meseci srpski stručnjak je uspeo da konsoliduje ekipu i da uz dosta poteškoća obavi primarni cilj, a to je bio ostanak u drugom rangu takmičenja.

Fulam je u nedelju zatvorio sezonu pobedom nad Boltonom (1:0) pred svojim navijačima, a Slaviša Jokanović je na "Tviteru" poslao poruku vernim pristalicama crno-belih sa "Krejven Kotidža".

"Hvala navijačima na podršci tokom sezone. Vreme je da postavimo veće ciljeve za narednu sezonu" napisao je Jokanović na svom "Tviter" nalogu.

Srpski stručnjak nije zaboravio da čestita menadžerima ekipa koje su obezbedile direktan plasman u Premijer ligu čime je još jednom pokazao gospodske manire kakve u Engleskoj jako cene.

Fulam je sezonu u Čempionšipu završio na dvadesetom mestu na tabeli sa 51 osvojenim bodom, od čega je 25 osvojeno pod vođstvom Slaviše Jokanovića koji je u klub stigao na početku 2016. godine.

Evidentno je da će klupsko rukovodstvo ukazati srpskom stručnjaku poverenje i da će Slaviša Jokanović dobiti mandat da Fulam povede ka Premijer ligi u sezoni 2016/2017.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke