Jokan otvorio dušu, želi veliki povratak!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 16.10.2019.
22:45
Izvor: Sportske.net

Hoće li mu se želja ispuniti?

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Slaviša Jokanović trenutno vodi Al Garafu u Kataru, a u veoma interesantnom intervjuu za San govorio je o svojim iskustvima u Engleskoj.

Jokan je na Ostrvu vodio Votford i Fulam, oba tima je uveo iz Čempionšipa u Premijer ligu, ali je jedino sa "kolibarima" vodio mečeve u eliti.

"Iskustvo vođenja tima u Engleskoj je bilo sjajno, u budućnosti očekujem da dobijem priliku u Čempionšipu ili Premijer ligi. To je najbolje mesto za trenera, videćemo šta će biti u budućnosti", kazao je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije koji se potom osvrnuo i na period kada je vodio Fulam.

"Nisam ljut zbog otkaza u Fulamu, to je posao u kojem se takve stvari dešavaju posle nekoliko loših nedelja. Želeli su da potraže novo rešenje, grešili smo i oni i ja, ali to je život, ne razmišljam o prošlosti", smatra Jokanović.

Srbin je govorio i o Votfordu koji je odveo u Premijer ligu, ali nikada nije vodio "stršljenove" u eliti.

"Vlasnik kluba Đino Poco nije strpljiv čovek, on pribegava brzom rešenju i to mu ponekad uspeva. Ali, on nije komplikovan, imao sam punu slobodu i ne mogu da kažem niti jednu lošu reč o njemu", rekao je trener Al Garafe.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Thursday, 17.10.2019
08:28

Jokan je godpodin..nadam se da nikada nece prihvatiti da radi u Srbiji-reprezentaciji da mu ruse sve sto je izgradio..