Jokan odlazi uzdignuta čela, dirljive poruke fudbalera Fulama njihovom dojučerašnjem treneru!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 15.11.2018.
10:43
Izvor: Sportske.net

Slaviša Jokanović od juče više nije trener Fulama, a posle takve odluke čelnika kluba, pojedini fudbaleri tima sa ''Krejven Kotidža'' su i na društvenim mrežama uputili zahvalnost srpskom stručnjaku za sve što je učinio za njih.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Posle sedam uzastopnih poraza i pada Fulama na poslednje mesto na tabeli Premijer lige, prvi čovek kluba Šahid Kan juče je i zvanično obelodanio odluku o smeni Slaviše Jokanovića sa mesta trenera i postavljenju Klaudija Ranijerija na tu pziciju.

Nažalost, ono što je izgledalo kao bajka tokom proleća, kada se Fulam sa Jokanom na klupi vratio u premijerligaško društvo, nije dugo potrajalo. O razlozima ste mogli da čitate OVDE. Ali, s druge strane, ova promena ne znači da su u Fulamu tek tako zaboravili šta je srpski trener učinio za njihov klub.

O tome najbolje svedoče i poruke pojedinih igrača Fulama, poput kapitena Toma Kernija i mladog Rajana Sesenjona, koji je pod Jokanovim vođstvom stekao punu afirmaciju.

''Želim samo da kažem hvala što si mi podario najbolje godine karijere, šefe, i što si verovao u moj način igre. Ono što si uradio za klub nikada neće biti zaboravljeno, taj stil igre, polusezona bez poraza i onaj dan na Vembliju! Siguran sam da ćeš biti uspešan i u budućnosti. Sve najbolje šefe'', poručio je Kerni.

U sličnom tonu se Jokanoviću obratio i Rajan Sesenjon.

''Hvala na svemu, šefe. Verovao si u mene i dao mi priliku. Promenio si atmosferu oko kluba, učinio si da se naši navijači ponovo smeju i zbog toga ćemo te pamtiti zauvek. Sve najbolje u budućnosti'', istakao je Sesenjon.
-
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke