Jokan ne štedi reči hvale za Mitra, evo šta je rekao engleskim novinarima

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.09.2018.
12:11
Izvor: Sportske.net

Kako je samo pogodio kada ga je doveo zimus u poslednjim satima prelaznog roka...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Od dolaska u Fulam, Aleksandar Mitrović proživljava najlepše trenutke u karijeri, a posle donedavnih sumnji i pojedinih potcenjivačkih komentara kako je odličan igrač za Čempionšip, ali ne i za Premijer ligu, popularni Mitar je od početka nove sezone otklonio bilo kakve razloge za kritike na njegov račun.

Srpskog napadača danas hvali cela ostrvska javnost, postigao je već pet golova u Premijer ligi ove sezone, a najnoviji juče protiv Votforda u remiju (1:1).

Najzaslužniji je što je Fulam izbegao poraz pred svojim navijačima, a malo je nedostajalo da donese i sva tri boda Jokanovićevom timu.

Posle meča, i trener Slaviša Jokanović je izneo niz pohvala na račun svog najboljeg igrača.

''Počeli smo nekako 'mekano', dali smo im dovoljno prostora da nam nanesu štetu. U drugom poluvremenu smo zaigrali hrabrije, pokazali drugačiji stav, karakter...

Mitrović je bio sjajan, nije mu bilo lako da se izbori protiv dvojice defanzivaca Votforda, ali jak je on. Nije bilo prostora za veliki broj šansi, ali do kraja je uspeo da postigne pogodak i da pogodi prečku.

Uradio je svoj posao i zadovoljni smo njegovim učinkom. On je hrabar čovek i znam da nikada nije zadovoljan postignutim'', istakao je Jokanović.
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Sunday, 23.09.2018
13:20

Ne prozivljava samo Mitar uspeh, i Jokan je mnogo dobio na kredibilitetu zahvaljujuci Mitrovim golovima, promociji i sada konacno vodi klub u PL i to u Londonu koji mu je poznat iz igrackih dana.