Jokan ne gubi nadu, da li je sledeće kolo prava prilika za izlazak iz krize?

Autor: Darko Mitrović
subota 27.10.2018.
21:44
Izvor: Sportske.net

Igre i rezultati ekipe Fulama sve više zabrinjavaju navijače ovog kluba.

Beta/AP Photo/Rui Vieira, FILE
Beta/AP Photo/Rui Vieira, FILE

Povezane vesti

Povratnik u Premijer ligu sasvim solidno je ušao u novu sezonu, igrao je dopadljivo, efikasno, ali onda je usledila serija ubedljivih poraza koja je danas nastavljena debaklom na svom terenu protiv Bornmuta - 0:3.

Posle meča, trener Slaviša Jokanović izrazio je žaljenje zbog grešaka koje su prethodile primljenim golovima.

''Pre svega, razočarani smo posle ovakvog poraza. Moj tim je pokušavao da isprati plan, da se organizujemo defanzivno i da čekamo svoju šansu. Počeli smo dobro, ali onda smo napravili jednu grešku, a oni su nas kaznili iz penala.

Kada smo počeli da igramo bolje i postajali sve opasniji, napravili smo novu grešku čime smo dodatno zakomplikovali situaciju. A posle isključenja više nismo mogli da se rezultatski vratimo u igru'', priznaje Jokanović.

Mnogi se pitaju može li srpski stručnjak da izvede ekipu iz krize, a on podseća na primer iz prošle sezone.

''Radim ovde već tri godine. Znam ove igrače. Premijer liga je drugi nivo. Nedostaje nam snage, brzine, čvrstine. Ovo je najviši nivo fudbala u ovoj zemlji i greške se skupo plaćaju - primanjem velikog broja golova.

Naravno da niko nije srećan, ni ja, ni igrači, navijači. Moram da ostanem miran i da verujem svojim igračima. Moramo da vredno radimo kako bismo našli način da izađemo iz ovih problema i da poušamo da eliminišemo individualne greške.

I ja takođe pokušavam da se prilagodim ovom nivou. Bili smo i prošle sezone u sličnoj situaciji, moraćemo i sada što pre da pronađemo rešenje za izlaz iz naših problema'', zaključio je Jokanović.

U sledećem kolu, 5. novembra, Fulam gostuje poslednjeplasiranom Hadersfildu, koji još nema nijednu pobedu od početka sezone. Reklo bi se, idealna prilika za izlazak iz krize...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 28.10.2018
08:49

bit ces prvi koji dobija otkaz ako vec netko nije dobio u PL ?