Jokan "navija" za Barnli!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 13.11.2019.
16:54
Izvor: Sportske.net

Srpski stručnjak bi mogao da se vrati u Premijer ligu!

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Kako prenose engleski mediji, Votford bi i pored pobede protiv Noriča mogao da se rastane sa španskim strategom Kike Sančes Floresom.

Španac se vratio na "Vikaridž" ove sezone, nakon što je nakon lošeg starta Havi Grasija zaradio otkaz, ali utisak je da bivši trener Valensije i Espanjola nije preterano popravio situaciju u klubu.

Pobeda protiv Noriča je svakako popravila poziciju "Stršljenova" u borbi za opstanak, ali su golovi došli iz dva jedina šuta u okvir gola rivala.

Tako je, prema pisanju ostrvske štampe, uprava postavila ultimatum Floresu, ukoliko ne ostvari pozitivan rezultat protiv Barnlija u narednom kolu, ostaće bez posla.

A kako "Team talk" saznaje, prvi u redu da ga nasledi na mestu šefa struke Votforda je Slaviša Jokanović.

Podsetimo, Jokan je svojevremeno uveo "Stršljenove" u elitu, da bi potom nakon neslaganja sa upravom dobio otkaz pre početka sezone u PL, pa je posao na "Vikaridžu" dobio upravo Sančes Flores.

Srpski strateg je potom i Fulam uspeo da uvede u Premijer ligu, ali je nakon serije loših rezultata dobio otkaz, nasledio ga je Ranijeri, koji nije izdržao na klupi ekipe do kraja sezone, pa je na kraju Skot Parker vodio ekipu do povratka u niži rang.

Jokanović je u međuvremenu pronašao novi posao, predvodi Al Garafu u Kataru, ali teško da bi mogao da odbije priliku da ponovo radi u Premijer ligi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Comandante
Wednesday, 13.11.2019
21:09

Ne pisite ovakve gluposti ako i malo poznajete Jokanovica........on to ni za koje pare ne bi uradio nakon sto su ga na onakav nacin otjerali i to nakon sto ih je uveo u PL a zvali su ga i iz Partizana i FSS ali kad covjek vidi ko vodi Partizan i FSS sve mu je jasno.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 13.11.2019
18:26

I bilo bi posteno s obzirom da ih je on uveo u PL.