Jokan dobio najveće pojačanje za PL!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 27.06.2018.
12:42
Izvor: Sportske.net

Sjajne vesti za ekipu sa "Krejven Kotidža".

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

Uspeo je Fulam da iznenadi i plasira se u Premijer ligu, a velike zasluge za taj uspeh pripadaju supertalentovanom Rajanu Sesenjonu.

Ovaj 18-godišnjak je postigao 16 golova i dodao osam asistencija u sezoni za nama, do dolaska Mitrovića bio je ubedljivo najopasniji igrač "Kotidžera", a njegove blistave partije nisu promakle ni velikanima Premijer lige.

Liverpul i Totenhem su pokazali najveće interesovanje, činilo se da će Fulam imati težak zadatak da ga zadrži u svojim redovima naredne sezone.

Ipak, prema najnovijim informacijama, Sparsi i "Redsi" će ostati praznih šaka.

Naime, mladi Rajan Sesenjon je pristao da produži ugovor sa klubom sa "Krejven Kotidža". On će parafirati novu saradnju, aktuelna bi mu istekla 2020. godine.

Ali, tu nije kraj dobrim vestima za Fulam, naime, još jedan od igrača koji je uz Sesenjona ostavio sjajan utisak u minuloj sezoni odlučio je da produži saradnju sa klubom.

Tom Kerni, koji je svojim partijama tokom minule sezone takođe skrenuo pažnju nekolicine Premijerligaša, pre svega Vest Hema, takođe je doneo odluku da produži saradnju sa ekipom iz Jugozapadnog Londona, on će dodati još 12 meseci na svoj aktuelni ugovor, pa će imati još četiri godine ugovor sa "Kotidžerima".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 27.06.2018
17:47

Super za njega i za Fulam!

avatar
Los Vikingos
Wednesday, 27.06.2018
17:39

Ovo se znalo odavno, Sesenjo je i ranije izjavio da mu je zelja da igra sa Fulamom u Premijer ligi, ta zelja mu se ostvarila i normalno je da ce ostati. Sto se Kernija tice, izuzetan fudbaler koji takodje sigurno ostaje.

avatar
M_85
Wednesday, 27.06.2018
13:41

Kerni nije ni imao nameru da ide iz kluba.

avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 27.06.2018
13:28

Još Mitar i poneko pojačanje u odbrani i veznom redu i biće veoma dobri u PL...