Jokan dobio i četvrtu ponudu, ovu će prihvatiti?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 11.03.2019.
08:43
Izvor: Sportske.net

Čini se da je specijalista za ovakve situacije!

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Slaviša Jokanović je odbio Stouk, Notingem Forest i Bordo, stigla je nova ponuda, ponovo iz Čempionšipa.

VBA želi Srbina, za danas su zakazani novi razgovori, ako budu uspešni, Jokanović bi trebalo da vodi tim protiv Svonsija na "Hantornsu" već u sredu.

"Begisi" su smenili Darena Mura, trenutno se nalaze na četvrtom mestu, imaju devet bodova manje od drugoplasiranog Lidsa. Čini se da je šest kola do kraja premalo da izbore direktnu promociju, ali plej-of ne bi trebalo da im izmakne.

Jokanović je specijalista za promociju, već je uveo Votford i Fulam u PL, ako bi to uspeo sa VBA vratio bi se u najjaču ligu na svetu.

Kineski vlasnici su prvo želeli Vagnera koji je otišao iz Hadersfilda, ali Nemac želi odmor do kraja sezone, Jokanović je prvi pik, videćemo hoće li prihvatiti izazov, ovo je i najbolja ponuda koja je stigla, VBA ima solidan tim, ali su kod kuće izgubili dosta bodova što ih je koštalo čelnih pozicija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
johny_Juve
Tuesday, 12.03.2019
08:53

Po meni Jokanu treba novi izazov, tacnije Premijer liga, ne Cempionsip. Treba mu da sklapa tim po svojem ukusu, i da ima odresene ruke i vreme. Siguran sam da ce se na taj nacin pokazati.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Monday, 11.03.2019
18:16

Zašto je odbio Bordo?! Voleo bih da preuzme WBA..

avatar
NikkiCFC
Monday, 11.03.2019
17:02

Treba da prihvati ovo.

avatar
Consigliere 1927
Monday, 11.03.2019
11:39

Ima jos 10 kola da se igra... 30 bodova u opticaju, a ako sve pobede sigurno ce uci direktno, tim svakako da imaju, a Jokan je super trener, nece WBA pogresiti ako ga angazuje!