Jokan čvrsto na zemlji: "Sve je u rukama Kardifa"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.04.2018.
13:45
Izvor: Sportske.net

Menadžer Fulama Slaviša Jokanović ne dozvoljava euforiju nakon nove pobede njegovog tima i preuzimanja drugog mesta na tabeli koje garantuje direktan plasman u Premijer ligu.

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

Fudbaleri Fulama nalaze se na dobrom putu ka overi plasmana u Premijer ligu, pošto nakon jučerašnjeg trijumfa nad Redingom i poraza Kardifa zauzimaju drugu poziciju na tabeli engleskog Čempionšipa.

Ekipa koju sa klupe predvodi Slaviša Jokanović vezala je 20 mečeva bez poraza i sa bodom više i utakmicom manje u odnosu na Kardif zauzima poziciju sa koje se na kraju sezone ide direktno u englesku elitu.

"Sve je još uvek u rukama Kardifa. Treba da odigraju meč više u odnosu na nas. Verovatno osećaju neku vrstu pritiska", konstatovao je Slaviša Jokanović nakon trijumfa nad Redingom.

Već za vikend očekuju nas nova uzbuđenja u Čempionšipu. Fulam će ugostiti Brentford, dok ekipu Kardifa nakon dva vezana poraza čeka neugodno gostovanje Noriču.

Ligaški deo sezone u Čempionšipu završava se 6. maja i vrlo je verovatno da do poslednjeg kola nećemo znati hoće li tim Slaviše Jokanovića obezbediti direktan plasman u Premijer ligu ili će za to morati da se bori kroz plej-of.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 11.04.2018
17:27

Fulam je u velikom naletu a Kardif posrce vidjecemo ,ako Fulam do kraja odigra u ovom ritmu Kardif bi mogao lako izgubiti 2. mjesto

avatar
Wednesday, 11.04.2018
14:32

Ovakav sistem uvesti i kod nas spojiti drugu i trecu ligu i igraj bori se pa dokazi da imas materijala za prvu ligu.