Jokan će morati nešto da menja, evo šta ga najviše brine!

Autor: Darko Mitrović
subota 29.09.2018.
19:21
Izvor: Sportske.net

Srpski stručnjak svestan problema posle ubedljivog poraza od Evertona.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Posle sedam odigranih kola, Fulam ima pet osvojenih bodova, pošto je danas na ''Gudisonu'' poražen od Evertona rezultatom 3:0.

Više od ovog poraza navijače Fulama i trenera Slavišu Jokanovića brine veliki broj primljenih golova, čak 16 u sedam mečeva, što je najviše u ligi, uz poslednjeplasirani Hadersfild.

''Teško popodne za nas. Igrali smo prihvatljivo tokom prvih 45 minuta, kada smo imali i prilike za postizanje gola, ali ih nismo iskoristili.

U drugom, iz nekog razloga, nismo bili na našem nivou. Bili su nešto brži, snažniji i našli su način da postignu tri laka gola. Nisu dobre vesti za nas što smo primili toliko golova na startu Premijer lige, moramo da rešimo problem u defanzivi'', izjavio je Jokanović posle meča.

U sledećem kolu Fulamu u goste dolazi Arsenal i jasno je - biće to još jedan veoma težak zadatak za Jokanovićev tim. Uz to, Fulam po svemu sudeći neće biti kompletan, jer dvojica defanzivaca Džo Brajan i Timoti Fosu-Mensa imaju problema sa povredama.

''Nije lako posle jednog ovakvog poraza, ali moramo da budemo jaki, da budemo čvršći, da verujemo u sebe. Nismo pokazali dovoljno ambicioznosti, želje da pokušamo da promenimo stvari i to ćemo morati da promenimo.

Ništa nije tragično, ali danas definitivno nismo pokazali naš maksimum na Gudisonu.

Džo Brajan ima problema sa mišićem i verovatno će odsustvovati par nedelja, Timoti Fosu-Mensa ima problema sa ramenom i nisam siguran kakva je vrsta problema u pitanju'', zaključio je Jokanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke