Jeste li videli? Gvardiolin šou sa četvrtim sudijom! Sada je svima jasno, zbog jedne stvari Siti ne može da bude prvak!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 16.12.2020.
09:23
Izvor: Sportske.net

Ako je možda i bilo dileme, najveći problem je baš isplivao na površinu protiv davljenika.

EPA-EFE/Clive Brunskill
EPA-EFE/Clive Brunskill

Povezane vesti

Frustrirajuće veče za "Građane", prosipaju bodove, a sav bes je iz Gvardiole pokuljao nakon što je četvrti sudija Entoni Tejlor pokazivao da je u nadoknadi ostalo ćetiri minuta.

Pep je skakao ispred sudije, pokušavao da ga ubedi da bi nadoknada trebalo da traje duže i da VBA ukrao dosta vremena u drugom poluvremenu, odnosno u finišu.

Nije lako Špancu, ponovo je tim propustio previše šansi, pa i ovakva reakcija pokazuje u kakvom se stanju nalazi.

"Realnost, kontrolišemo stvari, ne primamo mnogo golova, ali ih ne dajemo", konstatovao je razočarani menadžer Sitija čiji je tim sinoć propustio priliku da smanji razliku jer Liverpul i Totenhem igraju između sebe.

"Morate da ubacite loptu u mrežu, to nije nauka, teško mi je da nađem rešenje, ne uspevamo da dobijemo mečeve kao ovaj u kome šutnemo 26 puta na gol", zaključio je Pep.

Ali, ono što uporno izbegava da kaže, čak tvrdeći da je Brazilac jedan od najboljih napadača na svetu je činjenica da bez Aguera nemaju šta da traže.

"Jednostavno, Kunove kopačke su prevelike za brazilskog napadača", smatraju mediji.

baner

Žesusu nedostaje instinkt predatora u kaznenom prostoru, jednostavno nije rođeni strelac, on ima druge kvalitete, sposoban je da sam kreira, ali ne i da postiže veliki broj golova po sezoni.

Najbolji strelac u istoriji PL, Alen Širer je definisao problem.

"Sitiju nedostaje napadač, Kun je i dalje strašan, ali je često povređen, može da postigne ovakav dvadesetak golova po sezoni, nije dovoljno. Potreban je novi špic, nekog mlađi, ko nije sklon povredama. Neko ko može da garantuje 30 do 35 golova. Mislim da će Siti sve snage narednog leta usmeriti na traženje špica, jer takvog igrača ne može da nađe u januaru", kaže legendarni Englez.

baner

"Videli ste i sami Žesusa, koliko je prilika imao, Kun je uvek rešavao ovakve utakmice", dodaje Stiv MekManaman. On smatra da se Brazilac loše kreće da su prilike Gindogana i Sterlinga na kraju one u kojima treba da bude Žesus.

"Nisu ništa izgubili, i dalje su pet bodova od vrha, ali ovo je problem koji Gvardiola ne može da reši unutar tima
", zaključio je popularni "Maka".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke