Jedna loša i jedna dobra vest za Solskjera, šansa za Matića?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 30.12.2019.
22:51
Izvor: Sportske.net

Mančester će na startu nastupajuće godine imati jako bitan meč.

EPA-EFE/WALLACE WOON
EPA-EFE/WALLACE WOON

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester junajteda su uspeli da vežu dva jako dobra rezultata, sa 4:1 su savladali Njukasl, potom su dobili i Barnli sa 2:0, pa se na "Old Trafordu" zaboravio poraz od Votforda (0:2).

"Đavolima" sledi duel sa Arsenalom prvog januara i to na "Emirejtsu", a Solskjer ponovo neće moći da računa na Pola Pogbu.

Francuz se nakon duže pauze vratio na teren protiv Votforda, u igru je ušao sa klupe, kao i par dana kasnije protiv Njukasla.

Ipak, protiv Barnlija nije bio u protokolu, a nije se pojavio ni na današnjem treningu Junajteda, pa je sve jasnije da će propustiti i duel sa "Tobdžijama" u sredu.

Dobra vest je da se treninzima vratio zaboravljeni Erik Baji, koji bi u zgusnutom raporedu mogao da bude od značaja Solskjeru, kako je rotacija na štoperskim pozicijama u klubu tanka.

Treningu nisu prisustvovali ni Skot Mektominej, Tuanzebe i Ešli Jang, pa se čini da bi Nemanja Matić mogao da nastavi da dobija priliku u prvoj postavi, kao protiv Barnlija.

Videćemo i kako će ovakav rasplet situacije uticati na planove Junajteda na transfer pijaci, Matić je prema mnogima prvi na izlaznim vratima kluba, a nije daleko ni pomenuti štoper iz Obale Slonovače.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Tuesday, 31.12.2019
15:10

Maticu bezi iz Mancestera. Citam izjavu Raiole(Halandovog agenta) zasto je Haland otisao u Borusiju a ne u Mancester: "Danasnji Mancester bi unistio jednog Maradonu ili Pelea...Nebih danasnjem Mancesteru nikada ponudio svog igraca.....".

avatar
Nečastivi
Tuesday, 31.12.2019
01:00

Matić je igrač za Kinu, realno.

avatar
Bendz@min
Tuesday, 31.12.2019
00:16

Kakav crni Baji